cultura

Peníscola homenatja Martorell i recupera una òpera barroca valenciana

El quinzè festival de música antiga i barroica de Peníscola rescata música històrica valenciana de quatre segles a través dels concerts de Capella de Ministrers, Harmonia del Parnàs i La Colombina

El Festival, que té lloc del 2 al 10 d'agost, celebra els seus quinze anys d'història prestant especial atenció al patrimoni musical valencià: un concert en homenatge a Joanot Martorell a càrrec de Capella de Ministrers, una selecció d'una òpera barroca del compositor del s. XVII establit a València Manuel Ferreira interpretada per Harmonia del Parnàs i un programa d'ensaladas protagonitzat per La Colombina.

El cicle arrancarà el dia 2 i, com és tradicional, ho farà amb un espectacle piromusical a càrrec de la Pirotècnia Tomás de Benicarló, en aquesta ocasió amb peces musicals d'Alessandro Scarlatti (Itàlia, 1660-1725) quan es compleixen 350 anys del seu naixement.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.