Música

Calonge i Sant Antoni són la seu de tres festivals aquest estiu

Explosió de festivals a Calonge i Sant Antoni. Als ja clàssics Festivals de Calonge, en què dimarts va actuar la Simfònica de Cobla i Corda, s’han afegit els nous F-estiu –impulsat per l’Ajuntament– i Sant Antoni Beach Festival , que tindrà lloc del 29 de juliol a l’1 d’agost al camp municipal d’esports, organitzat per White & Bright. Amb market i zona gastronòmica, el Sant Antoni Beach Festival s’obrirà i es tancarà amb els rapers argentins Duki (dia 29) i Trueno (1 d’agost), i al mig hi actuaran Miki Núñez (dia 30), Zoo (dia 31) i l’humorista Toni Moog (1 d’agost, gratuït). Les entrades ja estan a la venda.

Pel que fa als 54ns Festivals de Calonge , actius durant tot l’any, a l’estiu fan concerts en masos: Xavier Calvet, el 20 de juliol al mas Monells del Pla; Anna Ferrer, el 24 d’agost al mas Molla, i Miratjazz, el 7 de setembre a Torre Lloreta. A més, els dies 16 i 17 de juliol tindrà lloc la Cantada d’Havaneres i Boleros de Sant Antoni.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia