Música

Homenatge a Ros Marbà, al F-estiu

El festival calongí s’obrirà amb Sopa de Cabra i inclourà l’estrena d’una sardana del compositor, nou fill adoptiu

El nou festival F-estiu, organitzat per l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni , homenatjarà el compositor i director d’orquestra Antoni Ros-Marbà, que ha estat nomenat fill adoptiu del municipi empordanès. Durant el concert que la Cobla Sant Jordi oferirà el 12 d’agost al castell, dins del festival, aquesta formació estrenarà una sardana composta per Ros-Marbà i titulada Calonge, l’èpica del castell, i s’aprofitarà l’ocasió per fer efectiu públicament el nomenament com a fill adoptiu que el ple de l’Ajuntament va aprovar dilluns passat. Rosa-Marbà, que té casa a Calonge des de fa anys, sempre ha estat molt vinculat a la vida cultural d’aquesta població.

El F-estiu, dirigit per Francesc Sánchez Carcassés, s’obrirà el 24 de juliol amb un concert de Sopa de Cabra al paratge del Collet, dins la gira del 30è aniversari del disc en directe Ben endins. El 6 d’agost actuaran Neus Mar i Nito Figueras a la placeta d’Es Monestri. La resta dels concerts tindran lloc al castell, sempre a les 22 h: Judit Neddermann, el 13 d’agost; Albert Guinovart, el 14 d’agost; Andrea Motis, el 19 d’agost, i La Locomotora Negra, el 21 d’agost. Les entrades sortiran aviat a la venda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia