cultura

El taller internacional de dansa de Deltebre acabarà avui amb una improvisació dins l'arrossar

Finalment hi haurà improvisació de dansa a l'arrossar. Un centenar d'alumnes del taller internacional de dansa de Deltebre, el Taller Deltebre Dansaque dirigeix el ballarí i coreògraf tortosí Roberto Olivan, duran a terme una actuació aquest migdia en un quadre d'arròs situat al costat de la casa de turisme rural Les Barraques de Salvador, al cor del Delta de l'Ebre. La improvisació començarà a quarts d'una del migdia i durarà aproximadament una hora. Aquesta actuació és ja un clàssic dins el taller de dansa internacional que des que fa tres anys s'impartix a Deltebre, després de quatre edicions a Tortosa. Es tracta de tot un espectacle visual, ja que els ballarins no només ballen per dins l'arrossar sinó que s'enfanguen de cap a peus, cosa que dóna molta vistositat a l'espectacle.

Enguany, la improvisació la faran al ritme de la música electrònica del músic belga Laurent Delforge, que també ha participat en les activitats lúdiques del taller de dansa.

«Performance» a Barna

L'actuació a l'arrossar servirà per cloure el Taller Deltebre Dansa d'enguany, pel qual han passat 134 ballarins de 24 països diferents. Ara bé, és possible que demà diumenge es faça una performance a Barcelona amb alumnes del taller dirigits pel clown Jango Edwards, un dels professors del taller. No obstant això, no és segur que s'acabe materialitzant perquè Edwards està malalt i la majoria d'alumnes marxen ja cap a casa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.