Art

Nous projectes per a La Capella

El jurat de la convocatòria Barcelona Producció 2021 ha seleccionat, d’entre les més de 270 propostes presentades, els projectes que proveiran de contingut l’espai artístic de La Capella.

Els projectes expositius individuals guanyadors són de Gerard Ortín (Agrilogística), Oscar Holloway (Otherly seers) i Lucía C. Pino (Makebelieve neuromancer). El projecte expositiu comissariat, de Christian Alonso (Imaginaris multiespècies. L’art de viure en un món de contingència i incertesa). Els projectes deslocalitzats, del col·lectiu Neurodungeon (NeuroXcape: The role play game) i de Cristian Herrera (Hombre orquesta en la torre de marfil). Els projectes d’investigació, de Mario Santamaría (Owned. El cuerpo atravesado por sus dobles y virtualidades) i del col·lectiu Du-da (Morir guay. Rituales de transición). El projecte de publicació, de Martín Vitaliti (Ampo). Les accions en viu, de Jaume Ferrete (Alexa(alexa), Mercè Ortega (Mis cosas) i Julián Pacomio (Apocalipsis entre amigos o el día simplemente). I els projectes de creació transdisciplinaris i mitjans digitals, d’Anna Pasco (Zenz(a)i) i Ariadna Parreu (Epiphany).

El projecte de mediació està pendent d’una última fase de selecció entre dos finalistes que han d’aplicar la seva proposta a la resta de projectes seleccionats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona