Música

porta ferrada

Una edició especial amb Amaral, Jethro Tull i Ara Malikian

Tot i la impossibilitat de tenir en el programa moltes de les grans estrelles internacionals que ja havia anunciat, Porta Ferrada, el festival degà de tots els que es fan a Catalunya, ha decidit tirar endavant l’edició d’aquest estiu amb una vintena de concerts en dos espais: el Guíxols Arena, amb capacitat per a 800 afortunats, i la plaça Abadia, vella seu del festival i que rebrà una acurada selecció de música clàssica i jazz. El Guíxols Arena, especialment adequat per a l’ocasió, tindrà també una Zona Village amb servei de begudes i food trucks.

En sintonia amb l’eclecticisme que el caracteritza, l’edició més singular de Porta Ferrada començarà el 2 d’agost amb un concert a piano i veu del malagueny Pablo López, un dels noms més rellevants de la música pop espanyola dels últims anys. Fins al dia 28 es podran veure al Guíxols Arena propostes com les de Stay Homas (el grup, sens dubte, que més profit artístic ha tret d’aquest confinament), Albert Pla (amb l’espectacle Miedo), un doble concert amb Los Secretos i Coque Malla, i dos dels projectes amb més bon rotllo del país: Nil Moliner i Arnau Griso. És significatiu, d’altra banda, que a Sant Feliu hi actuï també un dels pocs grups internacionals que es veuran aquest estiu en terres catalanes: Jethro Tull, amb clàssics com Thick as a Brick i Aqualung en el programa.

La programació de Porta Ferrada 2020 inclou també dues nits amb els aragonesos Amaral en format acústic, una nova exhibició de flamenc a càrrec del cantaor Miguel Poveda, el violí sempre prodigiós d’Ara Malikian, la visita dels irreductibles Hombres G i nous espectacles de tres asos del pop-rock català, tots amb nou disc: Manel, Sopa de Cabra i Els Amics de les Arts. Concerts com els de Simple Minds i Ben Harper ja han estat reprogramats per a l’any vinent.

FESTIVAL PORTA FERRADA Del 2 al 28 d’agost www.festivalportaferrada.cat


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona