Música

Plácido Domingo cancel·la la seva actuació al Teatro Real de Madrid i afirma: “Mai m’he comportat agressivament”

El tenor busca una “declaració addicional” per corregir “la falsa impressió general de les meves disculpes” en algunes informacions

“Mai ha sigut la meva intenció fer mal o ofendre a ningú”, afirma

El tenor Plácido Domingo ha decidit cancel·lar la seva actuació de La Traviata al teatre Real de Madrid després de demanar perdó a les dones que l’han acusat d’assetjament sexual. També es retirarà de les representacions en els teatres i companyies que tinguin problemes per portar a terme els compromisos, segons ha explicat en un comunicat.

Aquest matí també s’ha conegut que l’organizatzació del XXXII Festival Internacional de Música i Dansa Ciutat d’Úbeda també ha suspès el concert inaugural de Plácido Domingo, previst pel 3 de maig.

El tenor busca fer una “declaració addicional” per corregir “la falsa impressió general per les meves disculpes en alguns articles que han informat sobre la investigació ” del sindicat d’artistes musicals dels Estats Units AGMA, per les denúncies de diverses dones per assetjament sexual.

En el text, Domingo puntualitza que la seva disculpa va ser “sincera” i de tot “cor”, davant la possibilitat que pogués haver ferit algú per “qualsevol cosa” que hagi dit o fet. “Com que ho he manifestat en repetides ocasions, mai ha sigut la meva intenció fer mal o ofendre a ningú”, ha assenyalat.

I afirma que, malgrat tot, “sé el que no he fet i ho negaré novament. Mai m’he comportat agressivament i mai he fet res per obstruir o perjudicar la carrera de ningú”.

El tempr apunta que ha dedicat la seva carrera enel món de l’òpera a donar suport la indústria i promoure la carrera de molts cantants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda