Llibres

Selena Soro guanya el novè premi Carlemany

L’escriptora barcelonina Selena Soro ha guanyat el novè premi Carlemany per al foment de la lectura, amb la seva primera novel·la, Misteris de la boira. Convocat pel govern d’Andorra i el Grup 62 a través de Columna Edicions, el premi està dotat de 8.500 euros i es lliurarà a Andorra a principis de maig, coincidint amb la publicació del llibre. Un total de 22 originals es van presentar a la novena edició del premi Carlemany, que té un jurat format per nou estudiants d’entre 14 i 16 anys, alumnes dels tres sistemes educatius d’Andorra, que han llegit les obres sota la supervisió dels seus professors.

“Selena Soro va néixer el 1991 a Barcelona i va viure entre muntanyes i sense televisió fins als 15 anys, amb dues mares i una germana.” Així comença la breu ressenya biogràfica de la guanyadora. Quan estudiava a Sort (Pallars Sobirà), una professora li va encarregar un conte i aquell relat, Un mar de boira, es va convertir anys després en Misteris de la boira. Soro, que actualment viu a Cardedeu, és periodista i ha treballat sis anys al diari Ara, però el 2018 va deixar la feina per enllestir la novel·la. Misteris de la boira està ambientat a la Terra Fosca, on està prohibit estimar i l’Ordre Ministerial ha robat el temps a les persones i ha omplert el món de por.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

La biblioteca de Cassà de la Selva ja porta el nom de Maria Corominas

cassà de la selva
música

La cantant gironina Jost Jou debuta amb ‘MFQM’: més forta que mai

girona
poesia

Guillem Pérez: “El cor és el vehicle amb què avancen la lectura i la vida”

cadaqués
Cultura

Mor Eduard Lluís Muntada, la veu en català de Vyvyan, el punky d’‘Els joves’

societat

Lectura de poemes i dos concerts per Sant Jordi

santa coloma de farners
SALT

Una marató de contes i música per amenitzar la Diada de Sant Jordi

SALT
Els propers reptes

Els propers reptes

BARCELONA
ÒPERA / DANSA

El Liceu convidarà Bieito, Ollé, Castellucci i McVicar el 24/25

BARCELONA
LLIBRES

“Calonge, poble de llibres” prepara una gran festa per Sant Jordi

CALONGE