Arts escèniques

Crònica

Cap Roig

El Mag Lari encisa Cap Roig

El Mag Lari va reaparèixer divendres a l’escenari de Cap Roig, per segona edició consecutiva, enfortit com un dels puntals de l’oferta paral·lela del festival Mini. Va fer-hi xalar els petits, però també els adults amb el seu humor càustic –sobretot la majoria que es va salvar de pujar a l’escenari–. Abans de l’actuació va haver de fer el primer truc per aturar la garbinada que havia bufat tota la tarda, però amb la meteorologia ja sota control, l’il·lusionista va posar ben alt el llistó amb l’apoteosi inicial, amb un seguit d’aparicions i desaparicions meteòriques dels seus col·laboradors i d’ell mateix, amb una exhibició d’escapisme.

L’espectacle va fluir amb agilitat, encadenant alguns dels números que li han fet guanyar prestigi al llarg dels més de 25 anys de carrera artística i interactuant també amb els menuts. L’amplitud de l’amfiteatre no afavoria els jocs de mans, tot i que va fer desaparèixer un ou i se les va empescar per introduir la carta esquinçada dins d’una taronja immaculada. Però l’escenari era més propici per als trucs de gran format, amb clàssics com ara traspassar d’espases les caixes dels col·laboradors o tallar-los en una desena de trossos per recompondre’ls. Per a l’encara més difícil de revisitar números clàssics de la màgia internacional, també va serrar dos dels seus ajudants per la meitat, un vestit de negre i un segon vestit tot de blanc, per recompondre’ls amb els pantalons i sabates canviats, al ritme de la mítica Black and white de Michael Jackson. O bé fer sortir fins tres persones d’una caixa on amb prou feines cabia la primera i després d’haver-la travessat amb dos jocs d’estaques de fusta.

En la recta final de la vetllada, la xafogor del capvespre va fer Lari maleir no haver inclòs alguna bermuda entre els espectaculars vestits de tres quarts que canvia successivament al llarg de l’actuació, però el mag encara va tenir temps de fer un número de cartes amb tot el públic –a alguns maldestres no ens va sortir– i l’espectacular teletransportació final. El mag va fugir d’un joc de serres radials a l’escenari per reaparèixer indemne darrere de la platea de Cap Roig, que uns quants espectadors es van perdre jugant a teletransportar-se de retorn a casa sense la cua de cotxes a la sortida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

LLIBRES

“Calonge, poble de llibres” prepara una gran festa per Sant Jordi

CALONGE
bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
M. Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat