Música

30 artistes en el Sant Jordi Musical de l’Antiga Damm

Oques Grasses, Lildami, Obeses, Paula Valls, Roba Estesa i Lax’n’Busto són alguns dels músics que hi cantaran

Hi haurà signatures de discos, ‘foodtrucks’ i mercat de discos, roses i llibres

La música torna a reivindicar, un any més, el seu espai dins la diada de Sant Jordi amb el Sant Jordi Musical de l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona, amb entrada gratuïta fins a completar la capacitat. Una trentena d’artistes protagonitzaran nou hores i mitja de concerts (a partir de les 11.30 h fins a les 21 h) en els quatre escenaris del número 515 del carrer Rosselló. A part, com cada any, també hi haurà un mercat de roses, llibres i discos de vinil i sis foodtrucks amb propostes gastronòmiques per a tots els gustos.

Tota mena de concerts

La proposta musical és heterogènia: valors consagrats com els vendrellencs Lax’n’Busto (que, a les 19 h, escalfaran motors per a la imminent gira de Polièdric); artistes populars amb discos d’estrena (Ramon Mirabet a les 13 h, Oques Grasses a les 17 h i Roba Estesa a les 20 h); talents emergents com el cantant de trap en català Lildami (14 h); propostes ballables com la de la banda de reggae The Penguins (15 h) i cantautors com Miquel Abras (12.30 h), Cesk Freixas (14.30 h) i Pau Alabajos (16.30 h). El programa d’actuacions es completa amb Obeses,Sense Sal, Albert Freixas, Donallop, Escarteen Sisters, The Crab Apples, Paula Valls, Marcel Lázara i Júlia Arrey, Nyandú, Pavvla i Maretya Bufona. La Sala de Bàscules de l’Antiga Damm, per la seva banda, rebrà durant tot el dia diversos discjòqueis (entre els quals Dani Nel·lo i Miqui Puig) i també una poetry slam organitzada per l’emissora iCat.

Tot i que no està previst que hi cantin, sí que, a la Damm, hi aniran a passar el Sant Jordi músics com per exemple Els Catarres, L’Últim Indi, Itaca Band i Suu, que signaran discos.

Amb la voluntat de fer un Sant Jordi compromès, Estrella Damm convidarà també al seu espai del carrer Rosselló entitats com ara la Fundació Servei Solidari, L’Associació de Disminuïts Físics d’Osona, la Fundació Privada Gaspar de Portolà, Amics de la Gent Gran i Solidaritat Sant Joan de Déu, que vendran roses i llibres amb finalitats solidàries.

LES XIFRES

9,5
hores
de concerts, amb entrada gratuïta fins a completar la capacitat.
4
escenaris
: Moll de Càrrega, Sala de Cocció, Sala de Bàscules i Sala de Màquines.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda