Cinema

No hi ha qui els presenti

Es confirma que la gala dels Oscar es farà sense mestre de cerimònies

L’Acadèmia de Hollywood i la cadena de televisió ABC han confirmat que la gala de la 91a edició dels Oscar se celebrarà el proper 24 de febrer sense un mestre de cerimònies. La relacions públiques del canal de televisió que emet els premis i la mateixa organització van confirmar ahir la notícia, que es rumorejava des de feia setmanes. Feia 30 anys que no es prescindia de presentador a la cerimònia.

L’actor i còmic nord-americà Kevin Hart va anunciar el 4 de desembre que presentaria els Oscar, però a través de les xarxes socials es van recordar missatges seus amb contingut homòfob que havia publicat a Twitter entre el 2009 i el 2011. Arran de les crítiques i la polèmica generada, Hart va acabar renunciant a conduir la gala,

Normalment la cerimònia dura entre tres hores i mitja i quatre hores, i hi ha un presentador que guia el públic al llarg de tota la gala. Presentadors famosos –normalment estrelles de Hollywood– introdueixen després cada premi, però en aquesta ocasió seran els únics que hi haurà. Justament l’Acadèmia de Hollywood acaba de fer pública una primera llista dels presentadors d’enguany, entre els quals hi ha Daniel Craig, Chris Evans, Tina Fey, Whoopi Goldberg, Jennifer López i Charlize Theron.

Les pel·lícules Roma, del mexicà Alfonso Cuarón, i La favorita, del grec Yorgos Lanthimos, són les principals aspirants als Oscar d’aquest any, amb deu nominacions cada una. Les segueixen El vicio del poder i Ha nacido una estrella, amb vuit nominacions respectivament, i Black Panther, amb set.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda