Altres

Ajudes de la Diputació per promoure el públic cultural

Ja es poden presentar les sol·licituds per a sis línies de subvencions

Són per un import total de 852.250 euros

La Diputació de Girona ha aprovat una convocatòria de subvencions per valor de 300.000 euros per crear, atreure o incrementar el públic cultural de les comarques gironines. Amb aquests ajuts ja són sis les línies de subvencions que des d’aquest organisme s’han convocat aquest any per promocionar la cultura, per un import total de 852.250 euros. Des d’ahir es poden presentar les sol·licituds per aspirar-hi. El BOP publica les sis convocatòries d’ajuts i l’objectiu dels finançaments. S’han reservat 300.000 euros per promoure activitats, festivals i produccions culturals. Cada subvenció concedida serà d’entre 500 i 25.000 euros, i s’adreça a Ajuntaments i a persones físiques o jurídiques, ja siguin públiques o privades.

Una altra línia per als consistoris servirà per afavorir la contractació d’espectacles, per fer-ne promoció i que, de retruc, ajudi a la fidelització de públics. L’import total de la convocatòria és de 18.000 euros i, com a màxim, cada Ajuntament podrà sol·licitar 6.000 euros. Hi ha una tercera línia per a les activitats i projectes culturals de les oficines joves, capitals de comarca i municipis de més de 15.000 habitants. S’hi destinaran 90.000 euros, amb un màxim de 5.000 per sol·licitud.

També hi ha 242.504 euros entre aquells ajuntaments i organismes autònoms interessats en el cicle de Concerts de Música de Cobla. A banda d’això, es preveuen 270.000 euros per a projectes dels museus que formin part de la Xarxa Territorial de Museus de les Comarques de Girona per fomentar el coneixement i la difusió del patrimoni cultural, natural i immaterial gestionat pels equipaments. I, en sisè lloc, una línia dirigida als centres de conservació, difusió i interpretació del patrimoni cultural i la memòria històrica, en el marc del programa pedagògic Indika.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els propers reptes

Els propers reptes

BARCELONA
ÒPERA / DANSA

El Liceu convidarà Bieito, Ollé, Castellucci i McVicar el 24/25

BARCELONA
LLIBRES

“Calonge, poble de llibres” prepara una gran festa per Sant Jordi

CALONGE
M. Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats