Arts escèniques

Sant Gregori programarà ‘Escape Room’

L’obra de teatre Escape Room, amb Joel Joan, Àgata Roca, Oriol Vila i Paula Vives, és un dels caps de cartell de la programació teatral, musical i familiar d’enguany de l’espai La Pineda de Sant Gregori. Aquesta comèdia de Joel Joan i Hèctor Claramunt, els mateixos autors d’El crac, de TV3, s’estrenarà a Sant Gregori el dissabte 23 de març a les 21h i ja s’han vent un centenar d’entrades. L’obra arribarà al Teatre Municipal de Girona el divendres 3 de maig.

El cicle a La Pineda s’estrena amb Bona Nit Benparits!, amb Fel Faixedas el dissabte 19 de gener. Es tracta del primer projecte en solitari de Faixedas després de dotze anys a Teatre de Guerrilla i vuit amb Xuriguera i Faixedas. L’actor d’Arbúcies presenta un espectacle que combina humor, música, reflexió i crítica al llarg de 70 minuts. El consistori ha posat en marxa un sorteig a Instagram d’entrades dobles per a aquests dues obres.

De la programació destaca l’espectacle de musicals del Cor Geriona el 23 i l’obra de teatre Epodermis (9 de març), de Glòria Sirvent i David Planas, estrenada en la darrera edició de Temporada Alta.

Es completa amb els espectacles familiars Pianissimo Circus (27 gener), Natura i Colors (10 febrer), Euria (31 de març) i La lliçó del temps (4 maig).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda