Cinema

L’actriu Asia Argento va ser acusada d’abús sexual per un menor amb el qual va arribar a un acord

Va ser una de les primeres actrius que van denunciar el productor Harvey Weinstein

L’actriu Rose Macwogan, que va iniciar la campanya ‘#Metoo’ contra Weinstein, assegura tenir el cor trencat després de conèixer acusació a Argento

L’actriu i directora italiana Asia Argento, una de les pioneres del moviment #MeToo, va arribar suposadament a un acord extrajudicial amb un menor que l’havia acusat d’haver abusat d’ell, va informar avui The New York Times.

Argento, que va liderar el citat moviment i les denúncies contra el productor nord-americà Harvey Weinstein per abusos sexuals, va arribar a pagar 380.000 dòlars al músic i actor Jimmy Bennet, amb el qual havia treballat l’actriu italiana, cita el diari.

Segons The New York Times, Bennett va assegurar que va ser agredit sexualment per l’actriu, que llavors tenia 37 anys, en una habitació d’un hotel de Califòrnia dos mesos després d’haver complert els 17. En l’estat de Califòrnia, l’edat de consentiment per a les relacions sexuals és als 18.

El diari novaiorquès assegura que ha tingut accés a les acusacions del jove actor i a l’acord econòmic posterior aconseguit pels advocats d’Argento i Bennett, que ara té 22 anys, a través de documents que li han arribat de forma anònima. Aquests documents, que van ser enviats a The New York Times a través de correus encriptats per una persona no identificada, inclouen una fotografia tipus selfie, amb data del 9 de maig de 2013, dels dos actors ficats al llit. No obstant això, l’advocat de Bennett, Gordon K. Sattro, va precisar al diari que el seu client no acceptaria ser entrevistat sobre aquest tema.

Argento va ser “la primera a denunciar oficialment”, el 10 d’octubre de 2017, la violació de la qual va ser víctima fa 17 anys, quan solament tenia 21, pel cofundador de Miramax i The Weinstein Company, Harvey Weinstein.

D’altra banda, L’actriu nord-americana Rose MacGowan, qui va denunciar al productor Harvey Weinstein d’haver-la violat, va dir avui que se li ha “trencat” el cor després de conèixer les informacions que asseguren que la també actriu Asia Argento va ser acusada d’abusos sexuals.

Macwogan i la italiana Argento es van convertir en els últims mesos en dues de les principals defensores del moviment #MeToo contra els abusos sexuals després d’acusar ambdues a Weinstein d’haver-les assaltat sexualment. “Vaig conèixer a Asia Argento fa deu mesos. Compartim el dolor per haver estat atacades per Harvey Weinstein”, assegura Macgowan en el seu compte de Twitter.

“El meu cor està trencat. Continuaré el meu treball en nom de les víctimes a tot arreu”, agrega l’actriu que va publicar recentment “Brave”, en el qual la intèrpret coneguda per la sèrie “Charmed” descriu l’agressió sexual que suposadament va cometre Weinstein en 1997 durant el Festival de Cinema de Sundance.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

La biblioteca de Cassà de la Selva ja porta el nom de Maria Corominas

cassà de la selva
música

La cantant gironina Jost Jou debuta amb ‘MFQM’: més forta que mai

girona
poesia

Guillem Pérez: “El cor és el vehicle amb què avancen la lectura i la vida”

cadaqués
Cultura

Mor Eduard Lluís Muntada, la veu en català de Vyvyan, el punky d’‘Els joves’

societat

Lectura de poemes i dos concerts per Sant Jordi

santa coloma de farners
SALT

Una marató de contes i música per amenitzar la Diada de Sant Jordi

SALT
Els propers reptes

Els propers reptes

BARCELONA
ÒPERA / DANSA

El Liceu convidarà Bieito, Ollé, Castellucci i McVicar el 24/25

BARCELONA
LLIBRES

“Calonge, poble de llibres” prepara una gran festa per Sant Jordi

CALONGE