Arts escèniques

Prop de 30.000 persones a la Fira del Circ de la Bisbal

Unes 30.000 persones han passat durant aquest cap de setmana per la 23a edició de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà. És una xifra similar a la de l’any anterior, i que des de l’organització valoren de manera “molt positiva”. “Estem molt contents perquè no volem créixer per créixer, sinó que volem fer una fira que com a poble es pugui assumir”, va ressaltat la portaveu de la fira, Eva Gasull. De fet, un dels aspectes que ha volgut destacar Gasull ha estat l’increment d’espais que hi ha hagut en aquesta edició i que, segons explica, ha permès “evitar grans aglomeracions”, com sí que passava en edicions anteriors. “L’any passat vam intentar fer-ho més esponjat en els horaris, encara que els espectacles es trepitgessin, però aquest any ho hem fet des del punt de vista de les localitzacions”, ha reblat la portaveu.

Des de divendres i fins ahir al vespre, la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal ha ofert un total de 52 espectacles de diverses disciplines.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia