Música

CAP ROIG

jordi camps linnelL

Les estrelles, als Jardins

Cap Roig, una de les cites musicals i socials ineludibles de l’estiu, ofereix per a aquesta edició 28 actuacions, una dotzena d’elles internacionals, una altra dotzena d’espanyoles i dues d’artistes catalans. El festival, que se celebrarà del 13 de juliol al 22 d’agost a Calella de Palafrugell, obrirà el cicle amb Luis Miguel, que està de gira mundial amb el seu ¡México por siempre! Li agafarà el relleu el cantant de Roxy Music, el britànic Bryan Ferry, amb un concert on farà un repàs d’una selecció dels seus millors temes, i el mateix cap de setmana Manolo García presentarà la seva Geometría del rayo.

El grup escocès Texas pujarà a l’escenari per presentar nou disc i repassar la seva trajectòria. El llistó artístic es mantindrà ben amunt amb una nova actuació del líder de The Police, Sting, que tornarà a Cap Roig, després de tres anys, amb els seus èxits de sempre. Per la seva banda, Antonio Orozco actuarà presentant nous temes del nou disc, Único, i Luz Casal, els seus respectius amb Que corra el aire. L’irlandès Damien Rice ancorarà el vaixell amb què fa la gira per mar, els mexicans Manà seguiran amb Incendiada i Jarabe de Palo repassarà els seus vint any de carrera.

A l’agost el festival arrencarà amb el colombià Juanes. El seguiran el pop-flamenc de Rosario; Joan Dausà, ara que és gegant; el Mag Lari; James Blunt; els colombians Morat, i els catalans Sergio Dalma, Els Catarres i Dàmaris Gelabert. A mig mes, actuaran Macaco, Loquillo, Antonio José i una dama que s’acomiada: Joan Baez, després de 60 anys de carrera. La recta final ens portarà Hombres G, Taburete, Roger Hodgson, Pablo López i tancaran el programa Andrea Bocelli amb la Giorquestra.

CAP ROIG FESTIVAL
Del 13 de juliol al 22 d’agost


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

La crònica

Blanes estén una catifa vermella

La crònica

Dia de flexió i de reflexió en el festival Trapezi

música

Grabu: “Faig una música que aquí és poc habitual”

girona
Cinema

‘Mexican Dream’, de Laura Plancarte, corona el palmarès de DocsBarcelona

Barcelona
Arts escèniques

El Festival Z acollirà 16 projectes escènics

Girona

Últim dia per veure les noves tendències del circ al Trapezi

REUS

Les Festes de Maig omplen els carrers de música i cultura popular

LLEIDA
CrÒnica

Ricky Gil i Biscuit, un bon treball d’arqueologia

dit o fet per dones

La pedra seca com una resistència