Cinema Estrena

videojocs

tomàs pardo

Bogeria Rabbids envaeix Mario Bros

Els Rabbids ataquen, amb la seva bogeria habitual, el regne de Mario, desfermant el caos per allà on passen, gràcies a un vòrtex que permet comunicar dos universos, fins ara desconeixedors l’un de l’altre. En aquest lliurament, a més de portar el mateix Mario, Luigi, la Princesa Peach i Yoshi, també podrem utilitzar les seves respectives versions Rabbid per totalitzar vuit personatges que podran salvar el regne.

Això també ens permet gaudir de més hores de diversió, ja que un cop acabat el joc amb una determinada combinació de personatges, podem optar per repetir amb una altra combinació diferent, per així conèixer-los millor i dominar les seves diferents habilitats o, simplement, experimentar. A mesura que progressem, a més, també evolucionen les habilitats dels nostres personatges, seguint un arbre que ve marcat d’origen, un altre tret clàssic de RPG.

El joc s’organitza, com no podia ser d’una altra manera, en nivells, cada un dels quals ens presenta un ampli territori per explorar. Mitjançant l’exploració del territori, podrem trobar diversos elements que ens seran d’utilitat al llarg del desenvolupament del joc. És el cas de monedes, cofres i puzles per resoldre, encara que també podem trobar accessos ràpids a altres zones del territori en forma de canonades i canons, per exemple.

Aprofitant que la consola switch convida a ser compartida amb amics i familiars, Nintendo i Ubisoft han afegit a aquesta fusió dels mons de Mario i els Rabbids un mode de tipus cooperatiu, en el qual dos jugadors poden treballar junts en una mateixa consola. Aquesta mode permet que cada un dels dos jugadors controli dos herois, amb els torns alternant-se. No obstant, si estratègicament és de l’interès de l’equip que es cedeixi un torn a l’altre jugador perquè aquest actuï amb els seus personatges, això es pot fer sempre que es vulgui.

Tant els fans de l’univers Mario com els del dels Rabbids trobaran en aquest Mario + Rabbids Kingdom Battle tots els elements que els agraden i, per tant, no defraudarà a cap dels dos grups de jugadors. És més, fins i tot pot permetre als fans de Mario que encara no coneguin els simpàtics conillets d’Ubisoft endinsar-se en el seu univers i les seves trifulgues.

‘MARIO + RABBIDS KINGDOM BATTLE’
Distribuïdora: Ubisoft Gènere: Aventures Plataformes: Nintendo Switch Edat: +7


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Cinema

Blanes estrena un festival de cine que reconeix la trajectòria de Mònica Randall

Blanes
Llibres

Òmnium impulsa una recollida de llibres per renovar el fons de les biblioteques

Barcelona

Faulkner, l’autor de les mil veus

Barcelona
MÚSICA

Guillamino: “A la música del país, li falta un sentiment una mica més de tribu”

BARCELONA
música

Lecocq debuta amb ‘Sous la glace / Sota el gel’, un manifest bilingüe contra la superficialitat

la bisbal d’empordà
Crítica
música

Blau de Colònia

GIRONA
calonge

L’Orquestra Di-versiones encapçala el cartell del tercer OncoMusic Fest

calonge

Llum verda a la nova biblioteca central pendent de trobar el finançament de 13,9 milions

SANT CUGAT DEL VALLÈS
TEATRE

El TNC aborda la crítica al sistema judicial amb ’Els criminals’

BARCELONA