cultura

Cartell de primavera ambiciós al teatre de l'Ametlla de Merola

Arriba la primavera i torna l'activitat al Teatre Esplai de l'Ametlla de Merola. Un any més l'Associació Cultural l'Esplai, que gestiona l'activitat cultural a la colònia, oferirà una programació estable, tant al llarg dels pròxims mesos de la primavera com dels de la tardor. A més, aquesta primavera ho farà amb un cartell de luxe, amb noms com el d'Ivana Miño, coneguda presentadora de Catalunya Experience a TV3, el cantant Manu Guix i l'humorista Peyu.

Segons Marc Fité, membre de l'entitat ametllana, la programació és “ambiciosa” i amb dos motors clars: la reivindicació i la responsabilitat social. D'una banda, l'activitat al teatre vol continuar reivindicant una rehabilitació de les instal·lacions del teatre que ha quedat a mitges. “Hem de fer-hi activitat per demostrar que el teatre és necessari”, va afirmar Fité. Però, d'altra banda, l'associació també es mou per la responsabilitat social que significa gaudir d'un teatre “reformat amb diners públics, de tots els catalans”, diu Fité.

Puig-reig

viurà uns mesos actius al teatre de l'Ametlla


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia