cultura

L'Artesana de Falset inicia la temporada de tardor

Fins a una quinzena de propostes artístiques ompliran la temporada de tardor del teatre L'Artesana de Falset. Entre els espectacles teatrals destaquen la comèdia You say tomato (6 de novembre), dirigida per Joan Maria Segura i interpretada per Joan Negrié i Anna Moliner, i Sexes (23 d'octubre), de la companyia Teatràvid, en què el sexe es converteix en el fil conductor de l'obra.

Pel que fa a les propostes musicals en cartell s'hi podran escoltar els concerts de l'exguitarrista d'Antònia Font, Joan Miquel Oliver (28 d'octubre); les versions de temes del pop-rock que interpretarà el duet Filferro (8 d'octubre); les veus dels seixanta cantants que integren el Gospel Viu Choir (18 de desembre), i la Banda Vila de Falset (20 de novembre). Finalment, el teatre falsetà també oferirà la projecció de diverses pel·lícules cinematogràfiques, així com el Most Festival, el Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava Penedès/Priorat, entre altres propostes culturals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia