Música

Els ajuts a la creació de les Cases de la Música

Les Cases de la Música han obert la convocatòria del seu programa de suport a la creació musical per a músics i formacions novelles i emergents. Hi ha diferents ajudes a cost zero per a enregistrament en estudi, producció de directes, creació de càpsules audiovisuals, participació en els escenaris Cases de la Música del Mercat de Música Viva de Vic i la Fira Mediterrània de Manresa, i també es convoca una ajuda a l’autoria/composició en col·laboració amb la Fundació SGAE. Els músics i les formacions interessats es poden inscriure fins al 23 de març. Els artistes o grups es podran presentar a més d’una beca a la Casa de Música que sigui més a prop al seu àmbit geogràfic.

Tot i que en els darrers anys les diferents Cases de la Música –Mataró, Gironès, l’Hospitalet, Manresa i Terrassa– han unificat criteris i formats a l’hora de convocar i concedir aquests ajuts a la creació, en el cas de Girona el calendari és una mica diferent, per la coproducció d’aquest programa d’ajudes entre la Fundació Casa de la Música del Gironès i La Marfà. Per això les ajudes als primers enregistrament en estudi i el programa d’acompanyament artístic del 2019/20 ja es van resoldre i van tenir com a beneficiaris Alaire i Xevi Alarcón, en la primera opció, i Criatures, Gaspar i Milenrama, en la segona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.