Música

Com es fa un festival?

L’associació Xàfec –Xarxa de festivals de música de Catalunya– i l’Espai Marfà organitzen per a aquest dissabte, 14 de desembre, la jornada de formació Gestió i organització de festivals i esdeveniments, adreçada a organitzadors de festivals, promotors, tècnics i altres professionals vinculats al sector de la música en directe. Aquesta és la segona jornada organitzada per Xàfec, una associació que aglutina una trentena de festivals, entitats i empreses de tot Catalunya, entre ells (a)phònica, Bankrobber, Black Music Festival, Càntut, Festival de Música de Begur, Emergent, Girona A Cappella, A4, Ítaca, Gos de Sant Rock, etc.

La jornada de dissabte s’obrirà a les 10 h i inclourà tres xerrades, sobre l’acolliment de col·laboradors i voluntariat, l’impacte social dels festivals i la gestió ambiental dels esdeveniments musicals. Durant la jornada, hi haurà també petites actuacions de Criatures i Gaspar, músics seleccionats en el programa d’acompanyament artístic de l’Espai Marfà. La inscripció a la jornada té un preu de 20 euros o de 35 amb dinar inclòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.