Música

Rosalía presenta la seva nova cançó ‘A Palé’

  • VÍDEO: 'A Palé', de Rosalía

Rosalía ha publicat la seva nova cançó A Palé amb el seu videoclip a través de totes les plataformes. En poc més de 15 minuts, unes 18.000 persones havien visualitzat el videoclip del tema, dirigit per Jora Frantzis, a Youtube.

En un comunicat de Sony Music, han explicat que A Palé “pren el seu nom, literalment, dels palets de fusta gairebé omnipresents a la vida de Rosalía durant anys, mentre creixia al Baix Llobregat, dominat pels polígons industrials i els camions”.

De fet, aquest és l’univers que il·lustra el videoclip que acompanya el llançament d’A palé i que estat dirigit per Jora Frantzis, segons ha explicat la seva oficina de premsa. La cançó està coproduïda per la mateixa Rosalía, juntament a El Guincho i Frank Dukes.

Tan vistós i particular com les seves anteriors produccions, l’artista llueix una pròtesi dental daurada i una frondosa cella contínua, a l’estil de Frida Khalo, ballant i saltant entre contenidors apilats.

La cantant ha donat a conèixer la cançó pocs dies després de guanyat el premi MTV Europe Music Awards (EMA) a la millor col·laboració de l’any per Con Altura, el seu single amb J Balvin, i quan es compleix el primer aniversari del llançament d’El Mal Querer.

Aquest divendres està prevista la seva presència a la cerimònia de lliurament de Los40 Music Awards a Espanya, país on el seu disc El mal querer segueix entre els vint més venuts 52 setmanes en llista amb la certificació d’àlbum de platí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia