Cultura popular

Els Castellers de Vilafranca actuen a la Universitat de Berkeley i l’Ajuntament de San Francisco

Els Verds comencen el viatge a Califòrnia amb aixecant castells de set

Els Castellers de Vilafranca han fet aquest dimarts les primeres actuacions del seu viatge a San Francisco, a Califòrnia. Al matí, la delegació dels 180 castellers que s’han desplaçat als Estats Units han actuat a la Universitat de Berkeley, on hi han fet diversos castells de set. Concretament, el 3 de 7, el 5 de 7, la torre de 7, el 4 de 7 amb l’agulla i el 10 de 7. També han descarregat un pilar de cinc i quatre pilars de quatre. A la tarda, els Verds han actuat davant l’Ajuntament de San Francisco, on hi han descarregat el 4 de 7 amb l’agulla, la torre de 7, el 10 de 7 i un pilar de 5. Aquest dimecres, els Verds actuaran a les bodegues de Torres a Marimar Estate, a la regió de Sonoma. A la tarda, aniran a fer castells a la Baker Beach, a San Francisco, a tocar del Golden Gate.

A primera hora, un dels castellers, David Miret, ha fet una conferència en una de les sales principals de la Universitat per explicar el fet casteller als alumnes que s’han acostat a conèixer la colla. A més, els Castellers de Vilafranca també han fet un breu taller de castells.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia