Música

Cap Roig és espectacle

El colombià Maluma obre avui el festival, que ja ha venut 36.000 entrades

L’has de viure! és el lema del Festival de Cap Roig , que avui obre la seva 19a edició amb l’actuació del cantant colombià de música urbana Maluma i unes xifres immillorables: el festival organitzat per Clipper’s Live des del 2012, amb l’impuls de la Fundació Bancària La Caixa i CaixaBank, ja ha venut més de 36.000 entrades –un 75% de les 48.000 disponibles– en la venda anticipada, iniciada tot just a principis de març. En aquests moments ja s’han exhaurit les localitats dels concerts de Diana Krall (20 de juliol), Sílvia Pérez Cruz amb Marco Mezquida (21 juliol), Luis Fonsi (31 juliol), Morat (16 agost) i Aitana (18 agost), i queden ja poques entrades disponibles per a una desena de concerts més, entre aquests el que oferiran demà dissabte Nile Rodgers & Chic, una dècada després del seu debut al festival empordanès. Els altres artistes que estan a punt del ple total són Sting, Ben Harper & The Innocent Criminals, Liam Gallagher, Jamie Cullum, David Bisbal, Katie Melua, Taburete, Álvaro Soler i Ara Malikian.

Juli Guiu, director del festival, fa aquesta valoració: “Poder començar amb aquestes xifres ens fa estar molt satisfets pel cartell d’aquest any. Seran 26 nits [fins al 21 d’agost] marcades per l’eclecticisme que ens caracteritza. Gaudim de la confiança d’un públic fidel que, any rere any, escull el Festival de Cap Roig com a referent de nits extraordinàries amb grans estrelles internacionals i nacionals en un entorn incomparable de la Costa Brava.”

El festival s’inaugura avui amb la gran estrella llatina Maluma –beneït per Madonna en el seu Medellín conjunt–, que presentarà el seu quart disc, 11:11, amb un muntatge escènic i musical espectacular, com correspon a l’obertura de Cap Roig (entrades de 130 a 230 euros). Demà Chic hi compareixerà amb disc nou, It’s about time, sense oblidar clàssics de la disco music com ara Le Freak i Good Times (de 65 a 110 euros).

El Cirque Éloize, a Peralada

El Festival Castell de Peralada rep aquesta nit el Cirque Éloize (22 h, de 20 a 65 euros), que hi presentarà el seu espectacle Hotel. Fundada el 1993 a Mont-real, la companyia canadenca és tot un referent del circ contemporani. L’any passat va celebrar el seu 25è aniversari amb aquest Hotel ple d’humor, equilibrismes impossibles i molta imaginació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia