Altres

Flors i Violes fa 10 anys

El festival palafrugellenc ofereix vora 200 activitats i estrena una ruta de nit

El festival artístic i cultural Flors i Violes s’ha convertit, després de deu anys, en “el segon esdeveniment que provoca més impacte econòmic en el municipi després de la Cantada d’Havaneres de Calella”, com va remarcar ahir el primer tinent d’alcalde, Albert Gómez, que també va destacar que “tothom s’hi aboca i se l’ha fet seu”. Ho demostra el fet que, dels més de 50 espais transformats per al festival, el cap de setmana del 3 al 5 de maig, una quarantena són d’iniciativa privada.

La desena edició de Flors i Violes, presentada ahir a la Rambla de Girona –amb l’autora del cartell, Marta Bellvehí , pintant, mentre Anna Caner tocava el violoncel– oferirà cap a 200 activitats, inclosos espectacles de música, circ, dansa, teatre, animació infantil, etc. El festival s’inaugurarà el divendres 3 a la plaça Nova (21.30 h) amb un gran espectacle de mapping que projectarà, sobre la façana de l’emblemàtic Centre Fraternal, diferents imatges del cicle anual de Palafrugell. Aquest espectacle s’anirà repetint durant les nits de divendres i dissabte, quan també tindrà lloc una de les principals novetats d’aquesta edició especial: un recorregut pel centre del poble a través d’instal·lacions lumíniques, espectacles de llum i espais interactius. També s’ha integrat en aquest recorregut el nou escenari La Brava, a la plaça de l’Església, on tindran lloc els concerts de Kids From Mars, Urfabrique, The Funker’s Society, Els Cremats, Joan Masdéu, etc. Com a aperitiu del festival, l’1 de maig tindrà lloc a la plaça de l’Església de Llofriu un Vermut Electrònic organitzat per Birres Braves Oncotrail Team.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia