Arts escèniques

Amor dins de casa

El Maldà completa la trilogia de musicals sobre l’amor amb ‘El temps no tindrem’, amb Mariona Castillo en el paper de mare

Després de fer temporada al Maldà, es vol oferir la trilogia en gira per tot Catalunya

A estimar se n’aprèn a casa. Per això, l’autora i directora Alícia Serrat ha optat per completar la seva trilogia de musicals sobre l’amor amb l’estima de pares a fills. El temps que no tindrem s’estrena avui mateix i es podrà veure fins al 26 de maig al Maldà. En aquesta ocasió la composició musical ha anat a càrrec de Dani Campos. Ara, els tres títols estaran en cartell, intercalant-se, i amb la particularitat que cada dissabte hi ha una proposta maratoniana per veure la trilogia seguida.

Mariona Castillo torna al petit format. Va començar el curs protagonitzant un ambiciós Fun home al Condal. Si fa cinc anys va recuperar la complicitat escènica amb Nina (iniciada a Mamma mia) amb un musical molt tendre (Mares i filles), ara executa el seu primer paper de mare. Ella és la que comparteix amb el jove Joan Mas els instants íntims de família.

El repte ha resultat ser un èxit. Serrat va iniciar la trilogia amb l’amor romàntic: Per si no ens tornem a veure (2017), encarregant la música a Marc Sambola. L’any passat es va optar per l’amor destructiu, que fa mal: Tot el que no ens vam dir, amb música de Miquel Tejada. Ara la producció dels muntatges, de Daniel Anglès i Aules, es proposa el repte d’oferir-los en gira. Per això ja s’han començat a intercanviar papers dels primers musicals per aconseguir presentar els tres títols amb un repartiment mínim.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia