Arts escèniques

Els crítics situen el TNC amb 23 nominacions

Aquest vespre s’entreguen els Premis de la Crítica al Teatre Poliorama de Barcelona. Els espectacles produïts o representats al TNC el 2018 acaparen fins a 23 nominacions, molt per sobre del Teatre Lliure (16, però només 10 de la seva producció). En la gala, es donarà el premi Gonzalo Pérez de Olaguer a l’editorial Arola (pels seus 20 anys d’edició de teatre), es destacarà la labor de la Sala Atrium i Ángel Pavlovsky rebrà el premi especial. Las Glorias Cabareteras donaran el toc festiu a l’arrencada de la gala.

Per espectacles, La importància de ser Frank i Els Jocs Florals de Canprosa sumen fins a sis nominacions cadascuna. Al darrere, hi ha Temps salvatge (també del TNC), i Una gossa en un descampat, de la Sala Beckett i el Grec, i amb 4, Sopa de pollastre amb ordi, de La Perla29, i La jaula de las locas, de Nostromo Live.

Pel que fa a dansa, dominen els treballs que s’han presentat al Mercat de les Flors, com ara Set of sets de Guy Nader i Maria Campos (3 nominacions), Pasionaria de La Veronal (2). Les gales de la tercera època dels Premis de la Crítica, que sumen 21 edicions enguany, va tornar als teatres l’any passat. L’activitat s’emmarca dins dels Actes de Dia Mundial del Teatre que es convoquen a Barcelona entre l’Associació d’Empresaris de Teatres de Catalunya (Adetca), l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), Teatres Públics i Recomana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia