Arts escèniques

La 33a edició del Festival de Peralada homenatjarà Montserrat Caballé amb un recital íntim de Sondra Radvanovsky

El Ballet Mariïnski, Joseph Calleja, Jessi J i Paul Anka actuaran al certament entre el 4 de juliol i i el 17 d’agost

El 33è Festival Castell de Peralada estarà dedicat a la soprano Montserrat Caballé, qui va ser ideòloga del certamen juntament amb Carmen Mateu i figura clau per a la seva projecció internacional. Un concert íntim de la soprano estatunidenca Sondra Radvanovsky serà un dels actes destacats de l’homenatge.

El prestigiós Ballet del Teatre Mariïnski de Sant Petersburg inaugurarà el festival el 4 de juliol i s’allargarà fins el 17 d’agost, amb la presència del tenor maltés Joseph Calleja, la cantant britànica Jessi J i el cantant canadenc Paul Anka.

Aquests noms s’han donat a conèixer a la presentació del festival aquest divendres, i se sumen així a Charlotte Gainsbourg, Juan Diego Flórez, Gustavo Dudamel i Carlos Acosta.

Amb un total de 26 propostes, el festival presenta una nova producció de La Traviata i acollirà estrenes de La Fura dels Baus i Joan Magrané.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia