Música

Jason Derulo i Bisbal, al nou Polo Festival

Pablo López (31 de maig i 1 de juny), Original Alan Parsons Project (5), Ana Guerra (6), Miguel Poveda (7), Luz Casal (8), David Bisbal (9) i Jason Derulo (10) protagonitzaran la primera edició del Polo Festival, impulsat per l’empresa Clipper’s Live –actual organitzadora del Festival de Cap Roig– amb la complicitat d’Universal Music i el Reial Club de Polo de Barcelona, on es realitzaran tots vuit concerts. El nou festival té un pressupost d’1,5 milions d’euros i, tot i la intenció dels seus organitzadors de “no competir sinó sumar”, coincidirà, en filosofia, calendari i zona geogràfica, amb el Festival Jardins de Pedralbes, que, de moment, ha anunciat un únic concert de Mariah Carey. “És un festival molt divers artísticament, que neix amb la voluntat d’atreure un públic variat amb artistes top de cadascun dels seus gèneres”, va assenyalar ahir el director de Clipper’s, Juli Guiu, que els darrers quatre anys a Barcelona ja ha impulsat festivals com el Suite, al Liceu, i el Room, a Razzmatazz.

Els concerts tindran lloc a la pista del polo del club i tindran una capacitat d’entre 2.400 i 3.800 espectadors. Miguela Poveda, Luz Casal i The Original Alan Parsons Project, que acaben de reunir-se trenta anys després de la seva dissolució, actuaran davant del públic assegut i Pablo López ho farà, sol amb piano, al centre de la pista de polo i envoltat per sis grades.

Les entrades per a tots els concerts es posaran a la venda aquest dijous a les deu del matí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia