Música

Slàvia: 25 anys, 25 concerts

Convertida, després de vint-i-cinc anys d’activitat, en un dels espais culturals més significatius de les comarques de Lleida, la sala Slàvia encetarà avui un cicle de 25 concerts amb alguns dels artistes que ja hi han actuat amb anterioritat, i que d’una manera o altra formen part de la seva història.

El cicle –que va acompanyat d’una proclama: “Sense tu no hi ha art”– començarà avui amb l’actuació del basc Xabi Solano i, al llarg d’aquest primer trimestre, es nodrirà de les actuacions d’Oh Well (26 de gener), Ferran Palau (2 de febrer), Núria Graham (9), Enzel (16), Jabier Muguruza i Meritxell Gené (23), Roger Mas (2 de març), Marina Rossell (9) i A Contra Blues (23). Entre els artistes que s’afegiran a la festa d’aniversari, les dates dels quals s’anunciaran posteriorment, hi ha també Paul Fuster, Quico Pi de la Serra, Pau Riba, El Petit de Cal Eril, Ruper Ordorika i Miquel Gil.

Slàvia ha estat distingida amb reconeixements com el el premi Jaume d’Urgell per la seva tasca de difusora i promotora de la cultura popular catalana (2016) i el premi ARC a la millor programació d’espai musical (2013).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia