cultura

fira d'artesans

La Fira d’Artesans tindrà tallers per als més petits

Arriba la vintena edició de la Fira d’Artesans d’Altafulla, que tindrà lloc del 17 fins al 20 d’agost a la zona de les Eres, darrere el castell. Enguany, amb motiu del vintè aniversari, la fira presenta diverses novetats. Una de les més destacades és la renovació del 80% de les parades d’ofici, de les quals una part anirà destinada a tallers per als més petits, perquè tinguin contacte amb l’artesania: “L’objectiu dels tallers és acostar els nois a l’artesania, perquè, si volem que continuï molts anys, són ells qui ho faran possible”, va argumentar el portaveu del Col·lectiu d’Artesans d’Altafulla, Diego Spano. Per aquest motiu, també es potenciarà la zona infantil amb concerts i rondallaires. A banda, per commemorar l’efemèride, el col·lectiu ha encarregat la confecció d’un miler de monedes amb un gravat en record dels vint anys de la mostra i amb els quals farà un present als paradistes.

El regidor de Turisme d’Altafulla, Pere Gomès, va destacar que es tracta d’una de les cinc trobades d’artesans més importants de Catalunya i que hi preval “la qualitat abans que la quantitat”. Per això, com en d’altres edicions, el format continuarà sent el mateix, amb 120 parades, i s’esperen al voltant de 30.000 persones durant els quatre dies. “És una molt bona oportunitat per unificar gent del poble amb els turistes”, va explicar Gomés.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia