cultura

festival musical

L’Altacústic clou la 4a edició amb èxit de públic

El festival de musica emergent d’Altafulla estrena un nou escenari

Gran èxit de públic i l’Escenari del Pou ple a vessar de persones amb moltes ganes de gaudir de la música. Així es va cloure aquest dissabte la 4a edició del Festival Altacústic, que ha tancat la trobada d’enguany d’Altafulla amb els grups de música emergents dels Països Catalans amb concerts de gran i petit format, que han registrant una bona acollida durant els tres dies del festival. Així, l’Escenari del Pou va registrar durant el cap de setmana les actuacions més multitudinàries –Renaldo & Clara i Pau Vallvé, divendres, i The Prussians i Mazoni, l’endemà– amb grups desconeguts pel gran públic. En aquest sentit, l’organització del festival reitera que una de les grans apostes de la cita musical és descobrir noves formacions musicals. “L’Altacústic neix amb el leitmotiv de descobrir noves veus i volem mantenir aquest esperit, combinant-ho amb altres propostes més multitudinàries”, destaca el director artístic del festival, Kike Colmenar, que posa en relleu els convenis que l’Ajuntament d’Altafulla –l’organitzador del festival– signa amb col·laboradors com ara Gigmit i l’Institut d’Estudis Baleàrics (Illenc), que permeten acostar aquestes veus noves i prometedores a Altafulla. De cara a l’any vinent els impulsors ja pensen en eines que facin possible continuar creixent i, alhora, mantenir la fórmula de slow festival amb què va néixer la proposta.

Una proposta amb oferta gastronòmica

J.Cartanya

En l’edició d’enguany de l’Altacústic les propostes han entrat per l’oïda, però també pel gust. Una de les novetats de la quarta edició ha estat l’espai de degustació d’àpats, que ha fet possible que el públic hagi pogut fer un mos, en un espai destinat a aquesta funció on s’han ofert les propostes de diferents restauradors a bon preu. “Hem rebut la bona acollida dels visitants, que han valorat molt positivament aquesta proposta”, destaquen els organitzadors de l’Altacústic, que remarquen que “de cara a pròximes edicions caldrà pensar a ampliar aquest espai”. El nou Escenari Església ha estat una altra de les noves propostes d’aquesta quarta edició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia