Comunicació

L'hivern ja ha arribat

Movistar+ estrena la matinada del 24 al 25 la sisena temporada de ‘Joc de trons'

El rodatge a Girona afegeix expectació
pel retorn del fenomen fan
de la tele actual

L'estrena d'una sèrie de televisió s'ha convertit actualment en un esdeveniment global. I més encara si és Joc de trons , el major fenomen fan de la televisió actual. Si afegim que bona part del rodatge d'aquests nous episodis es van realitzar a Catalunya –sobretot a Girona però també a Canet de Mar i al castell de Peníscola, a la comarca del Baix Maestrat, al País Valencià– s'incrementa l'expectació pel retorn d'una ficció fantàstica medieval amb tocs shakesperians.

La plataforma de pagament que té els drets de la sèrie a l'Estat espanyol, Movistar+ estrenarà el primer episodi de la sisena temporada, titulat The red woman, dilluns a les tres de la matinada i en versió original subtitulada (VOS), en una estrena al mateix temps que als Estats Units. Una estratègia que des de fa anys aplica la plataforma de televisió de pagament com a iniciativa per desactivar la pirateria de les descàrregues il·legals.

És viu Jon Neu?

La sisena temporada de Joc de trons, que s'avança a la saga literària en què es basa la sèrie, ideada per George R.R. Martin, planteja moltes incògnites als seguidors. La més rellevant és sobre la mort del bastard Jon Neu, un dels protagonistes més estimats pels fans. La nova temporada incorpora en el repartiment noms destacats com Ian McShane (Deadwood) i Pilou Asbaek (Borgen). Un altre dels interessos pels espectadors catalans és veure com apareixen en la sèrie els escenaris gironins. En aquest sentit, la catedral de Girona protagonitzarà una de les escenes cabdals en un atac al temple protagonitzat per Jamie Lannister, dalt d'un cavall per rescatar Margaery Tyrell. El rodatge va mobilitzar 160 extres fent de soldats.

L'Ajuntament de Girona ha programat una jornada especial dilluns, coincidint amb la sisena temporada de la sèrie, amb dues projeccions de l'episodi d'estrena i la possibilitat d'asseure's al Tron de Ferro, al vestíbul del Teatre Municipal.

Movistar+ també emetrà el dilluns 25 una programa especial, que inclou un documental sobre el rodatge de Joc de trons en les localitzacions catalanes que s'emetrà a les 21.35 h. A les 22.30 h hi haurà una nova emissió del primer episodi de la sisena temporada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia