Comunicació

L'Ajuntament de Burjassot rebutja el tancament de la RTVV

Els vots de l'equip de govern van tirar endavant amb la moció presentada mentre el PP votava en contra

  • Façana de l'Ajuntament de Burjassot. ESCORCOLL.
  • VÍDEO: Video facilitat per Compromís sobre la intervenció de Fran Ferri a les Corts Valencianes.

Quasi a la mateixa hora en què les Corts Valencianes decidien per 49 vots a favor i 42 en contra, el tancament definitiu de la ràdio i la televisió valenciana, l'Ajuntament de Burjassot aprovava, amb els vots a favor de l'equip de govern i en contra del PP, la moció conjunta presentada pel PSPV, Compromís i Esquerra Unida, de rebuig al tancament d ela RTVV.

La moció aprovada el passat dia 25 de novembre, manifesta públicament el rebuig absolut per part del Consistori a la desaparició de Canal 9 i insta el Govern de la Generalitat Valenciana a revocar de manera immediata la decisió d'acabar amb l a televisió pública de tots els valencians.

De la mateixa manera, la moció aposta per establir un diàleg en què hi participen les diferents forces polítiques amb representació parlamentària a les Corts, el Consell d'Administració de l'ens públic i representants dels treballadors a fi de garantir la viabilitat i continuïtat de la RTVV.

Així mateix, la moció presentada per l'Equip de Govern d ela municipalitat de Burjassot, exigeix responsabilitats polítiques i judicials pel greu perjudici que es produirà com a conseqüència d'aquesta decisió.

El Consistori notificarà l'aprovació d'aquesta moció al president d ela Generalitat, als síndics portaveus de tots els grups polítics de les Corts i al director del Comité d'Empresa de la RTVV.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia