Noves pèrdues per a Canal 9

L'ens reconeix pèrdues de 211 milions d'euros en l'exercici de 2008

L'ens públic Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) va tancar l'exercici de 2008 amb unes pèrdues pròximes als 211 milions d'euros, dels quals 161 corresponen als seus proveïdors. Del total de les pèrdues, 10 milions corresponen a l'ens corporatiu, 50 a l'abonament d'interessos i 153 al propi dèficit de Televisió Valenciana i Ràdio 9. L'auditoria realitzada per l'empresa Ernst & Young adverteix del delicat estat econòmic de l'ens i de la possibilitat que qualsevol creditor puga sol·licitar una intervenció particular en la societat. Les xifres de l'any passat demostren que el nou model de finançament per a RTVV, pel qual la Generalitat es va convertir en el responsable directe dels comptes i dels seus deutes, tampoc no funciona.

L'endeutament a llarg termini (2030) supera ja els mil milions d'euros. RTVV té signats crèdits amb una vintena d'entitats, en gran part alemanyes, encara que també figuren en la llista noms com el Santander, BBVA o Dexia Sabadell. Els socialistes han criticat una vegada més l'obscurantisme en la presentació dels comptes. Asseguren que s'han limitat a oferir les xifres i ha valorar l'escassa audiència dels canals autonòmics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.