Comunicació

comunicació

Rupert Murdoch deixa la presidència de Fox i News Corp

El magnat de la comunicació passa el relleu al seu fill Lachlan

El magnat mundial de la comunicació Rupert Murdoch ha anunciat aquest dijous que es retira com a president del conglomerat mediàtic Fox i de News Corporation, deixant les regnes del negoci al seu fill gran, Lachlan Murdoch, informa l’agència Efe. El magnat australià nacionalitzat nord-americà, de 92 anys, deixarà el càrrec el pròxim mes de novembre, quan les dues firmes celebrin la seva junta general d’accionistes. Després d’aquestes juntes generals d’accionistes, Lachlan Murdoch, de 52 anys, es convertirà en president exclusiu de News Corp i continuarà com a president executiu i director executiu de Fox Corporation, segons indica el comunicat difós per totes dues empreses i recollit per l’agència Efe. Per la seva banda, Rupert Murdoch es convertirà en president emèrit.

Robert Murdoch passarà el testimoni al seu fill gran després d’una sèrie de polèmiques, entre elles el recent acord multimilionari per resoldre una demanda de difamació contra Fox News per haver acusat a l’empresa Dominion Voting Systems, que ven màquines de votació, de manipulació electoral després de la derrota del republicà Donald Trump (2017-2021) en les eleccions presidencials de 2020.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia