Comunicació

televisió

‘Crims’ arriba a Alemanya a través de la cadena ZDF

La sèrie de ‘true crime’ de TV3 creada amb la col·laboració de Goroka i True Crime Factory i dirigida pel periodista Carles Porta es podrà veure a Alemanya a través de la cadena ZDF, que n’ha adquirit els drets

Crims, la sèrie true crime de TV3 creada amb la col·laboració de Goroka i True Crime Factory i dirigida pel periodista Carles Porta es podrà veure a Alemanya a través de la cadena ZDF, que n’ha adquirit els drets.

Crims és la sèrie de true crime, dirigida pel periodista Carles Porta, que tracta casos reals que han passat a Catalunya. A “Crims” no hi ha “experts” parlant de la seva feina, hi ha “protagonistes” -directes o indirectes- de cada història, que relaten la seva participació en els fets, bé perquè els van viure o perquè els van investigar.  

Crims va néixer a Catalunya Ràdio de la mà i la veu de Carles Porta l’any 2018 amb l’emissió d’un capítol cada setmana. És una producció de la CCMA que compta amb un equip de guionistes de Catalunya Ràdio i True Crime Factory. Des de llavors, les xifres d’audiència i descàrregues no ha parat de créixer. I aquesta temporada es tancarà amb més de 190 episodis emesos.

L’audiència de Crims ha estat des de la seva estrena un èxit rotund. El primer capítol, emès el febrer del 2020, va tenir 910.000 espectadors de mitjana i una quota de pantalla del 22,5%.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia