Comunicació

Movistar+

‘Merlí’, més madur i serè

Carlos Cuevas torna amb la segona temporada de ‘Merlí: sapere aude’

La segona temporada de Merlí: sapere aude és “més madura, més serena i deixa enrere l’adolescència”, ha resumit l’actor protagonista, Carlos Cuevas, en una entrevista a l’ACN. Movistar+ estrena demà passat els dos primers capítols de la sèrie successora de Merlí (2015-2018), un dels grans èxits de ficció de TV3 dels darrers anys. Carlos Cuevas ha avançat que des d’un principi el personatge que ell interpreta, el Pol Rubio, descobrirà en la nova temporada “una cosa que li fa moure molt les seves bases i el seu terreny”, i al voltant d’això girarà tota la temporada. La segona part de l’spin-off, que combina català i castellà a la versió original, incorpora dos nous fitxatges: l’Àxel (Jordi Coll) i el Dino (Eusebio Poncela). “Un el complementa i l’ajudarà a entendre la vida amb unes ganes de viure brutals i l’altre li ocuparà un buit emocional”, ha dit Cuevas sobre la relació de Pol amb els nous personatges.

La segona temporada de Merlí: sapere aude parteix del moment en què el Pol Rubio i els seus companys retornen a la universitat i es troben amb un paranimf en obres. A banda d’això, l’actor protagonista ha assegurat que ja en el primer capítol el Pol Rubio rep una notícia que serà “una cascada d’aigua freda”. “No és que algú no li fa cas a l’escola o que no li agrada, sinó que ha entrat en un nou conflicte”, ha avançat, en la mateixa línia, Cuevas. Malgrat tot, l’actor ha considerat que “és una temporada més lluminosa”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia