Comunicació

Comiat del digital ElDimoni.com

El popular periòdic del barri de Santa Eugènia de Girona anuncia a les xarxes vacances “indefinides o infinites”

El periòdic digital ElDimoni.com ha anunciat el seu comiat a través de la seva web. Quinze anys després del seu naixement, ElDimoni.com diu que “s’agafa vacances indefinides” en un escrit ple d’ironies. “No és una broma, tots sabem que és un personatge etern, però en aquest cas El Dimoni plega”, assegura el seu editor, Manel Mesquita, en declaracions a aquest diari. “El Dimoni té ganes d’agafar aire perquè fa molta calor”, assegura irònicament, i per ara s’agafa “un temps per parar” i unes vacances “que no estan definides”.

Pont informatiu

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter va néixer com a periòdic digital independent que pretenia ser el pont informatiu i de trobada dels veïns i amics dels actuals barris del que va ser municipi de Santa Eugènia de Ter: Santa Eugènia, la Rodona, Can Gibert del Pla, Sant Narcís, el Güell-Devesa, Mas Masó, Mas Xirgu i les Hortes i Ribes. Des que va fer pública la decisió, usuaris de les xarxes socials van escriure desenes de missatges lamentant el tancament del digital. “Una notícia molt trista! Moltes gràcies per la feina que heu fet, heu sigut una veu clau per explicar el dia a dia de la nostra ciutat. Des de l’arxiu preservarem aquesta feina perquè no es perdi mai!”, assegurava l’alcaldessa de Girona en una piulada. I és que totes les informacions aparegudes entre el 2003 i el 2018 seran dipositades a l’Arxiu Municipal de Girona i seran consultables des del web del Servei de Gestió Documental, Arxius i Publicacions. “Fins aquí hem arribat. Que bé que s’ho ha passat El Dimoni! Gràcies!… Continuarà?”, conclou el missatge de comiat a la web del periòdic digital.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia