Comunicació

mitjans de comunicació

La República comença la sortida setmanal al quiosc

Un dossier sobre la política catalana i una conversa amb els tres consellers exiliats a Brussel·les obre el primer número de la revista, que sortirà cada dissabte, i els diumenges amb El Punt Avui

El 28 d’abril els lectors en van poder tenir un primer tastet amb un número zero i demà La República torna al quiosc per iniciar la periodicitat setmanal. Un primer número de seixanta-quatre planes que conté diversos plats forts per mantenir altes les expectatives dels subscriptors, que ja s’acosten al miler, i dels lectors que van respondre massivament en la sortida del número zero, les vendes del qual van superar els 51.000 exemplars.

Comín, Puig, Serret

Els consellers exiliats a Brussel·les han mantingut aquesta setmana a Waterloo una conversa amb el director de la revista, Carles Ribera, en la qual repassen l’actualitat política però sobretot reflexionen sobre la seva situació política i personal actual i sobre les perspectives de futur.

El primer número també inclou un extens dossier en què s’analitza la situació política catalana actual coincidint amb l’arrencada del setmanari. Demà, 26 de maig, també faltarà un any exacte per a la celebració d’unes eleccions municipals que seran decisives per al desenvolupament de la causa republicana. És per això que les periodistes Sara Muñoz i Teresa Márquez han elaborat un extens reportatge que inclou deu claus per encarar els comicis i una conversa entre dos alcaldes que simbolitzen la veterania i la novetat en la política municipal: Valentí Agustí (PSC), alcalde de Palafolls des del 1983, i Rosa Pou (ERC), alcaldessa de Caldes d’Estrac des del 2016.

La República també comença les rodes dels col·laboradors i analistes d’opinió amb el debut de Bea Talegón, Salvador Cardús, Patrycia Centeno, Laura Pinyol, Biel Figueras i Miquel de Palol, entre altres.

Seccions habituals com La República Jove o La República de les Arts, dedicada al món de la cultura, també seran senyals d’identitat d’una revista que combinarà l’anàlisi i la reflexió amb altres apostes més desenfadades, com ara la plana dedicada a la monarquia, o el còmic Tavèrnia, que cada setmana ocuparà la contraportada de la revista

Carnet de La República

La República arribarà cada dissabte al quiosc a un preu de 2 euros, i cada diumenge es distribuirà amb El Punt Avui per 2,50. A més, la revista es podrà adquirir fent-se el carnet de La República, una subscripció amb dues modalitats. Per 72 euros l’any es podrà recollir la revista en qualsevol quiosc del país i consultar-la en l’edició digital (www.lrp.cat), mentre que la subscripció només a l’edició digital té un preu de 12 euros l’any.

La República serà editada per la societat limitada laboral Maig 2011 i té un equip de quinze de periodistes que n’elaboren els continguts, amb una xarxa d’una seixantena de col·laboradors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia