Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

El Sant Jordi groc a ’L’illa de Robinson’

Xevi Sala, Afra Blanco, Xavier Torrens, Carme Renedo i Xavier Díez a la taula d’avui

Les roses grogues envolten el Palau de la Generalitat i es fan veure als carrers en un Sant Jordi atípic per l’aplicació de 155 i la repressió de l’estat espanyol.

L’illa de Robinson d’avui analitzarà la diada de Sant Jordi i parlarà amb alguns dels autors que més llibres han firmat durant el dia d’avui.

El programa també valorarà l’entrevista del president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, que es va emetre ahir a El Punt Avui Televisió. Alhora, també es farà ressó de les cartes enviades pels presos els darrers dies: Jordi Turull, Oriol Junqueras i Jordi Cuixart. També, veurem imatges de la festa que va organitzar ahir Òmnium Cultural a Santa Perpètua de la Mogoda, que va esdevenir un clam contra la repressió i la llibertat dels presos.

Al programa d’avui hi participaran Xevi Sala, Afra Blanco, Xavier Torrens, Carme Renedo i Xavier Díez.

Podeu veure L’illa de Robinson a les 7 de la tarda en directe a El Punt Avui Televisió i en reemissió a 2/4 de 10 del vespre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia