Comunicació

Àpats saludables, amb molt de gust

El Punt Avui encarta en l’edició de demà, diumenge, el Dossier Gastronomia, un suplement de 80 planes

El Punt Avui distribuirà en l’edició de demà, diumenge, el Dossier Gastronomia, un suplement de 80 planes amb interessants reportatges i entrevistes que ens mostren la tendència, cada vegada més clara, a combinar les dietes i l’alimentació saludable amb el plaer de menjar. El fil conductor del dossier és que l’alimentació saludable és, i ha de ser, compatible amb el gust de menjar bé. Hem passat uns anys en què la moda de les dietes ens ha fet perdre el nord de vista. L’entusiasta Carme Ruscalleda, la cuinera amb més estrelles Michelin, ho explica amb naturalitat en l’entrevista que el lector trobarà en la publicació: “El plaer tan sensual i íntim, fins i tot un punt luxuriós, que és el menjar, estic convençuda que també és saludable”, diu la prestigiosa cuinera del Maresme. A més de Ruscalleda, es fa una entrevista a la metgessa nutricionista Montse Folch; a Toni Massanés, director de la Fundació Alícia; a Xavier Barriga, flequer, fundador de les fleques Turris, i a Jordi Barri, director general de Flax&Kale. De la lectura del dossier es desprèn la idea que el component saludable ha estat incorporat definitivament a l’alta gastronomia i s’explica com la cuina vegetariana i vegana es va obrint camí i creix el prestigi i la valoració dels aliments de proximitat, de temporada, i produïts i elaborats de manera sostenible.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia