Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

Alba Vergés i David Pérez valoren la situació política ’L’illa’

A la taula del programa hi ha participat Alba Alfegeme, Joan Solé, Anna Puig i Xavier Díez

Us oferim el vídeo del programa d’aquest dijous

  • VÍDEO: Primera part de 'L'Illa de Robinson'. El Punt Avui TV
  • VÍDEO: Segona part de 'L'Illa de Robinson'. El Punt Avui TV

El nou president del Parlament, Roger Torrent, va per feina. Aquest dijous ja s’ha reunit amb els líders de Catalunya en Comú Podem, PSC, PP i la CUP. Amb el candidat que hagi obtingut més consens durant les converses amb els grups polítics, Torrent haurà de convocar el ple d’investidura, que el calendari situa a finals de mes. Tot apunta que el diputat amb més suports serà el president Puigdemont.

Aquest ha estat el primer tema de debat a L’illa de Robinson d’avui. A la taula del programa hi han participat Alba Alfegeme, Joan Solé, Anna Puig, Xavier Díez. Des del plató de Barcelona han intervingut el programa els nous secretaris 2n i 4t de la Mesa de la cambra, David Pérez i Alba Vergés, que han expressat la seva visió del moment polític.

La segona part de la tertúlia ha servit per valorar la compareixença del ministre d’Interior espanyol, Juan Ignacio Zoido, avui al Senat. El desplegament policial de l’Estat a Catalunya per l’1-O va costar, segons el govern espanyol, 87 milions d’euros, segons ha ha explicat aquest matí el ministre a la comissió d’Interior del Senat. Zoido ha justificat que l’ús de la força va ser “mínim i proporcionat.”

Aquí podeu recuperar els vídeos del programa emès aquest dijous a El Punt Avui Televisió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia