Comunicació

El Punt Avui TV

L'illa de Robinson

L’endemà del nou Parlament i la compareixença de Zoido a ’L’illa d’avui dijous

Alba Alfageme, Anna Puig, Miquel Riera, Joan Solé i Xavier Díez a la taula d’avui

Zoido ha comparegut al Senat davant la comissió d’Interior per informar de totes les actuacions portades a terme pel seu departament i explicar el desplegament i l’actuació policial en el procés independentista. El ministre ha xifrat en 87 milions d’euros el cost d’aquest desplegament policial a Catalunya i ha culpat Puigdemont de la despesa. “La irresponsabilitat de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont i del seu govern ha suposat a tots els espanyols un cost econòmic de 87 milions d’euros, a més dels 1.000 milions de desacceleració econòmica”, ha indicat.

Les declaracions de Zoido seran analitzades al programa L’illa de Robinson d’avui. A la taula hi haurà Anna Puig, Miquel Riera, Alba Alfageme, Xavier Díez, i Joan Solé.

L’endemà de la sessió de constitució del Parlament de Catalunya i les primeres entrevistes del seu president, Roger Torrent, també seran objecte de debat a L’illa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia