Treballadors de Canal 9 es concentren en protesta per les «pràctiques abusives»

Treballadors de RTVV, convocats per CCOO i CGT, s'han concentrat aquest matí davant les portes del centre de producció de programes de Canal 9 per reclamar el deute salarial de 2008 i 2009 i manifestar-se contra altres «pràctiques abusives» de l'empresa. Els sindicats denuncien la precarietat laboral de desenes de treballadors que per llei haurien de tindre estabilitat en l'empresa, que uns 200 continuen cobrant salaris inferiors a la seua categoria professional, i que s'imposen horaris abusius sense control.

«Els diners que no paguen als treballadors, van als directius i a les empreses amigues. Unes pràctiques que ara volen amagar amb una manipulació informativa insuportable», han manifestat els convocants.

Aquests també han indicat que després de les assemblees convocades aquesta setmana la direcció ha reconegut, per primera vegada, que no està pagant el que cal als treballadors i que ha anunciat que abonarà el deute el 31 de desembre. Sobre la qüestió han manifestat que «només els fets demostraran que la direcció no torna a enganyar els treballadors».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.