Mercè Sampietro, Pere Arquillué i David Selvas, en el nou serial de TV3

La telenovel·la que substituirà «El cor de la ciutat» es dirà «La riera»

La riera tractarà sobre el món d'una família que regenta un restaurant d'una vila marinera, un poble imaginari de nom Sant Climent. Mercè Sampietro va confirmar el seu paper en el serial dimecres, en el Festival de Telefilms Zoom d'Igualada. Jesús Ferrer (conegut, entre altres papers, pel personatge del doctor Rosselló a Ventdelplà) serà el pare, i els fills els interpretaran Pere Arquillué, David Selvas, Jordi Cadellans (que ha participat en Los exitosos Pells) i Jordi Planas (en Nacho d'El cor de la ciutat). Altres noms de l'escena catalana, com ara Sergi Mateu, Anna Sahun i Manel Dueso, també participen en la nova telenovel·la. Les trames tindran com a centre neuràlgic de l'acció el restaurant, que serà d'alta cuina, ja que aspira a una estrella Michelin. La voluntat és que la telenovel·la trenqui amb l'estètica habitual del gènere i en aquest sentit s'aposta per una imatge molt cinematogràfica.

El rodatge de La riera començarà el 20 de novembre i el primer capítol serà especial i s'emetrà el primer diumenge després de Reis, el 10 de gener.


ALGUNS PROTAGONISTES

MERCÈ SAMPIETRO
L'últim treball a TV3 va ser a Porca Misèria, on era la Cardona
PERE ARQUILLUÉ
L'últim serial de TV3 en què va participar va ser Zoo
DAVID SELVAS
Va formar part de la minisèrie Serrallonga i la sèrie Mar de fons
SERGI MATEU
Torna a TV3 quinze anys després de Secrets de família

«La sagrada família»

En el marc del Festival de Telefilms Zoom d'Igualada, dijous a la nit es va projectar el novè capítol de la comèdia La sagrada família, un dels nous projectes de ficció de TV3 amb la firma de la companyia Dagoll Dagom que inclou com a protagonistes Jordi Bosch i Lluïsa Castells. La sèrie té com a punt de partida la mediació familiar, i en aquest sentit disposa de l'assessorament de mediadors familiars de la Generalitat per perfilar el guió. En la projecció hi era present Joan Lluís Bozzo, de Dagoll Dagom, que va explicar que la sèrie està basada en fets reals i que s'intenta tractar-hi dels problemes familiars amb humor: «L'humor és un estat d'ànim i la comèdia, una qüestió d'equilibri», va dir el director referint-se a la dificultat de tractar sobre els enfrontaments familiars amb rialles. Jordi Roure, responsable de dramàtics de TV3, va comparar La sagrada família amb sèries com ara Majoria absoluta i Porca misèria. També va remarcar que la sèrie té la marca de Dagoll Dagom. Per Bozzo, «la sèrie té una realització molt més gràfica, s'acosta més al cinema que a la televisió» i va concloure que és «una comèdia tranquil·la, amb moments de tendresa». La música de la sèrie és a càrrec de Marc Parrot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.