Comunicació

La imatge enceta la Setmana dels Rahola

L’exposició fotogràfica Capturant l’actualitat, que es va inaugurar ahir a la Biblioteca Pública Carles Rahola, mostra les fotografies presentades a la novena edició dels premis Carles Rahola de comunicació local. Aquesta exposició, que es podrà visitar fins al dijous 28 de febrer i que esdevé preàmbul de la Setmana dels Rahola, que tindrà lloc del 12 al 21 de febrer, correspon a una selecció dels cinquanta treballs presentats a la categoria que premia la millor fotografia de premsa en l’última edició dels premis. Disset professionals, cadascun amb la seva mirada personal, aconsegueixen fer reviure alguns dels fets destacats del 2017, amb una atenció especial a tots els esdeveniments polítics que es van viure l’últim trimestre de l’any.

Les càrregues policials del dia 1 d’octubre centren inevitablement moltes de les imatges, igual que les manifestacions que van tenir lloc posteriorment com a resposta a aquesta violència i a l’aplicació de l’article 155. Entre d’altres, aquest recull fotogràfic també reflecteix l’alegria que es va viure per l’ascens del Girona FC a primera divisió i es recorda l’expectació que es va crear a Figueres per l’exhumació del cos de Dalí per extreure’n ADN o descartar el dolorosíssim impacte que va tenir a Ripoll descobrir el vincle amb els terroristes que van atemptar a Barcelona i a Cambrils.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia