Estrenes

Oferta de cinema de l'àrea:

Estrenes a la zona de Barcelona

El mejor verano de mi vida

«El mejor verano de mi vida»

2018. Espanya. 91'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Dani de la Orden.
Intèrprets: Leo Harlem, Toni Acosta, Maggie Civantos, Jordi Sánchez, Silvia Abril.
Argument: El Curro és un fantasiós venedor de robots de cuina que somia aconseguir una feina en el món financer. En plena crisi de parella i amb deutes importants fa una promesa que no pot complir: si el seu fill Nico de nou anys ho aprova tot amb excel·lent, passarà amb ell unes vacances d'estiu inoblidables.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
El rascacielos

«El rascacielos»

2018. EUA. 102'.
Gènere: Thriller
Direcció: Rawson Marshall Thurber.
Intèrprets: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Chin Han, Noah Taylor, Roland Møller.
Argument: Will Sawyer és un exlíder de l'Equip de Rescat d'Ostatges de l'FBI i veterà de guerra que ara s'encarrega d'avaluar la seguretat dels gratacels. Durant un viatge de feina a la Xina es veu incriminat en l'incendi de l'edifici més alt i segur del món. Obligat a fugir, el Will ha de trobar els qui li han tendit el parany, netejar el seu nom i rescatar la seva família, atrapada a l'interior del gratacel en flames.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Hotel Transilvania 3: Unas vacaciones monstruosas

«Hotel Transilvania 3: Unas vacaciones monstruosas»

2018. EUA. 88'.
Gènere: Animació
Direcció: Genndy Tartakovsky.
Argument: La família s'embarca en un creuer de luxe per a monstres perquè, per fi, el Drac pugui descansar d'ocuparse de les vacances dels altres a l'hotel. És una navegació tranquil·la per a la colla del Drac, ja que els monstres es lliuren a tota la diversió a bord que ofereix el creuer. Però les vacances de somni es converteixen en un malson quan la Mavis s'adona que Drac s'ha enamorat de la misteriosa capitana de la nau.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
La bruma

«La bruma»

2018. Xile-França. 89'.
Gènere: Ciència-ficció
Direcció: Daniel Roby.
Intèrprets: Romain Duris, Olga Kurylenko, Fantine Harduin, Michel Robin, Anna Gaylor.
Argument: Quan París se submergeix en una estranya boira mortal, els supervivents es refugien en els pisos i teulades de la ciutat. Sense notícies, electricitat, aigua o menjar, una petita família lluita per sobreviure a la catàstrofe. A mesura que passen les hores, es veuen obligats a enfrontar-se a la realitat: els equips de rescatin no arriben. Si volen sortir-ne vius, han de córrer el risc de sortir fora.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
La cámara de Claire

«La cámara de Claire»

2017. Corea del Sud-França. 69'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Sang-soo Hong.
Intèrprets: Isabelle Huppert, Min-hee Kim, Mi-hee Chang, Jin-young Jung, Yoon Heesun.
Argument: Durant un viatge de negocis al Festival de Cannes, la Manhee és acomiadada per la seva cap per una qüestió de gelosia. Per sort, allà coneix una professora anomenada Claire, que fa fotos amb una Polaroid. Cadascuna d'elles té una peculiar visió de la vida, i juntes aconsegueixen entendre els seus mons.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Las grietas de Jara

«Las grietas de Jara»

2018. Espanya-Argentina. 94'.
Gènere: Thriller
Direcció: Nicolás Gil Lavedra.
Intèrprets: Óscar Martínez, Joaquín Furriel, Soledad Villamil, Sara Sálamo, Laura Novoa.
Argument: El Pablo és un arquitecte de mitjana edat que travessa una profunda crisi existencial. Els seus dies transcorren de manera monòtona entre els plànols de l'estudi d'arquitectura per al qual treballa i una família en la qual no aconsegueix involucrar-se emocionalment. Però tot canvia quan apareix a l'estudi una misteriosa jove preguntant per Nelson Jara.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Lola Pater

«Lola Pater»

2017. França. 95'.
Gènere: Drama
Direcció: Nadir Moknèche.
Intèrprets: Fanny Ardant, Tewfik Jallab, Nadia Kaci, Véronique Dumont, Bruno Sanches.
Argument: El Zino, de 27 anys, perd la seva mare i decideix anar a la recerca del seu pare, el Farid, que els va abandonar quan ell era un nen. El Zino aviat descobreix el veritable motiu pel qual no ha vist el seu pare durant gairebé tota la vida. El Farid ara és la Lola.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Mary Shelley

«Mary Shelley»

2017. EUA. 120'.
Gènere: Històrica
Direcció: Haifaa Al-Mansour.
Intèrprets: Elle Fanning, Douglas Booth, Bel Powley, Tom Sturridge, Ben Hardy.
Argument: Història de la jove Mary Wollstonecraft Godwin i la seva ardent i tempestuosa relació amb el poeta romàntic Percy Bysshe Shelley. Tots dos senten un enamorament sobtat en conèixer-se i, davant l'oposició de la família de la Mary al seu festeig, la parella decideix fugir, acompanyats per la germanastra d'ella, la Claire. Els alts i baixos en la relació s'aguditzen durant la seva estada a la casa de Lord Byron.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
No quiero perderte nunca

«No quiero perderte nunca»

2017. Espanya. 77'.
Gènere: Drama
Direcció: Alejo Levis.
Intèrprets: Maria Ribera, Carla Torres, Aida Oset, Montse Ribas.
Argument: La Malena i la Paula s'acaben de traslladar a la casa de camp en la qual vivien els pares de la Paula. Un matí, aquesta rep la notícia que la seva mare s'ha escapat del geriàtric on s'estava. La Malena se'n va a treballar i la Paula es queda sola, fins que rep una visita inesperada. La seva mare ha entrat a la casa, habitada de records cada vegada més borrosos i imprecisos, però no la troba. La Paula es perd buscant la seva mare.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]