Estrenes

Oferta de cinema de l'àrea:

Estrenes a la zona de Barcelona

A 47 metros

«A 47 metros»

2017. Regne Unit. 87'.
Gènere: Suspens
Direcció: Johannes Roberts.
Intèrprets: Mandy Moore, Claire Holt, Matthew Modine, Yani Gellman, Chris J. Johnson.
Argument: Dues germanes de vacances a Mèxic han de lluitar per la supervivència quan es queden atrapades en una gàbia al fons de l'oceà, amb menys d'una hora d'oxigen en les bombones i taurons enormes assetjant-les.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Asuntos de familia

«Asuntos de familia»

2016. Israel. 90'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Maha Haj.
Intèrprets: Amer Hlehel, Mahmoud Shawahdeh, Maisa Abd Elhadi, Ziad Bakri, Jihan Dermelkonian.
Argument: A Natzaret, una parella viu sumida en la monotonia. A l'altre costat de la frontera, a Ramallah, el seu fill Tarek vol seguir sent solter la resta de la seva vida i la seva àvia està perdent el cap, mentre la seva filla està a punt de donar a llum i el marit d'aquesta aconsegueix un paper en una pel·lícula.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Dunkerque

«Dunkerque»

2017. EUA.
Gènere: Acció
Direcció: Christopher Nolan.
Intèrprets: Kenneth Branagh, Cillian Murphy, Fionn Whitehead, Mark Rylance, Tom Hardy.
Argument: Centenars de milers de tropes britàniques i aliades estan envoltades per tropes enemigues. Atrapades a la platja, amb el mar tallant-los el pas, s'enfronten a una situació impossible a mesura que l'enemic s'acosta.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
El último virrey de la India

«El último virrey de la India»

2017. Regne Unit. 106'.
Gènere: Històrica
Direcció: Gurinder Chadha.
Intèrprets: Hugh Bonneville, Gillian Anderson, Manish Dayal, Huma Qureshi, Michael Gambon.
Argument: Lord Mountbatten, besnét de la reina Victòria, va assumir el càrrec d'últim virrei de l'Índia, amb l'encàrrec de tornar l'antiga colònia al seu poble. El 1947, després de 300 anys, l'Imperi va arribar a la seva fi. Aquests esdeveniments es relaten a través d'un matrimoni, el del Louis i l'Edwina Mountbatten, i de la història d'amor del Jeet, un jove criat hindú, i l'Aalia, la seva xicota musulmana.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Inseparables

«Inseparables»

2017. Argentina. 107'.
Gènere: Comèdia dramàtica
Direcció: Marcos Carnevale.
Intèrprets: Óscar Martínez, Rodrigo de la Serna, Carla Peterson, Alejandra Flechner, Rita Pauls.
Argument: El Felipe, un empresari adinerat que ha quedat tetraplègic a causa d'un accident, busca un assistent terapèutic. Encara que es presenten nombrosos candidats altament qualificats per fer la feina, decideix contractar l'ajudant del jardiner, el Tito, que recentment ha renunciat a aquesta feina. El Tito no reuneix en absolut les condicions requerides, però el Felipe es manté ferm en la seva decisió.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Kedi (Gatos de Estambul)

«Kedi (Gatos de Estambul)»

2016. Turquia. 79'.
Gènere: Documental
Direcció: Ceyda Torun.
Argument: Centenars de milers de gats vaguen lliurement per la frenètica ciutat d'Istanbul. Durant milions d'anys han format part de les vides de la gent i s'han convertit en una part essencial de les comunitats que conformen la ciutat. Sense amo, aquests animals viuen entre dos móns, ni salvatges ni domèstics, i omplen d'alegria els que decideixen adoptar. A Istanbul, els gats funcionen com a reflex de la seva gent.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
Mara i el Senyor del Foc

«Mara i el Senyor del Foc»

2015. Alemanya. 94'.
Gènere: Fantàstic
Direcció: Tommy Krappweis.
Intèrprets: Lilian Prent, Jan Josef Liefers, Esther Schweins, Christoph Maria Herbst, Eva Habermann.
Argument: La Mara s'enfronta a diversos reptes: pateix assetjament a l'escola i la seva mare soltera s'aproxima a una espiritualitat esotèrica extrema. Ella només vol ser una noia normal i corrent, però descobreix que això no és possible quan comença a tenir visions sobre déus antics, herois i monstres estranys. Amb l'ajuda d'un professor de mitologia antiga, s'adona que El Crepuscle dels Déus s'està acostant.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Sieranevada

«Sieranevada»

2016. Romania. 173'.
Gènere: Drama
Direcció: Cristi Puiu.
Intèrprets: Mimi Branescu, Judith State, Bogdan Dumitrache, Dana Dogaru, Sorin Medeleni.
Argument: Tres dies després de l'atemptat contra Charlie Hebdo i quaranta dies després de la mort del seu pare, el Lary, un metge de 40 anys, passa un dissabte amb la seva família, reunida en memòria del difunt. L'esdeveniment, tanmateix, no es desenvolupa com estava previst. Obligat a afrontar les seves pors i el seu passat i forçat a reconsiderar el lloc que ocupa dins de la família, el Lary ha de dir la seva veritat.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Siete deseos

«Siete deseos»

2017. EUA. 89'.
Gènere: Terror
Direcció: John R. Leonetti.
Intèrprets: Joey King, Shannon Purser, Ryan Phillippe, Elisabeth Röhm, Ki Hong Lee.
Argument: Claire Shannon, de 17 anys, sobreviu com pot a l'infern que és l'institut, al costat de les seves amigues, la Meredith i la June. Quan el seu pare li regala una caixa de música vella amb una inscripció que promet concedir els desitjos del seu amo, ella pensa que no té res a perdre. La Claire demana el seu primer desig i al cap de poc temps té tot el que vol.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Todo sobre el asado

«Todo sobre el asado»

2016. Argentina.
Gènere: Documental
Direcció: Mariano Cohn, Gastón Duprat.
Argument: Viatge a l'estrat més profund de l'Argentina. El rostit és un menjar i un ritual. És primitiu i contemporani, salvatge i refinat, un art i una ciència. Pocs fenòmens revelen amb més precisió els trets essencials de la identitat nacional argentina.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Una noche fuera de control

«Una noche fuera de control»

2017. EUA. 101'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Lucia Aniello.
Intèrprets: Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Zoë Kravitz, Ilana Glazer.
Argument: Cinc amigues de la universitat es reuneixen 10 anys després per celebrar un cap de setmana de solteres a Miami. La seva gran gresca pren un camí fosc i hilarant quan maten un stripper per accident. Enmig de la bogeria per intentar decidir què fer, la seva nit té diversos girs divertidíssims i inesperats que al final les porten a unir-se quan més ho necessiten.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]