Estrenes

Oferta de cinema de l'àrea:

Estrenes a la zona de Barcelona

A War (Una guerra)

«A War (Una guerra)»

2015. Dinamarca. 115'.
Gènere: Drama
Direcció: Tobias Lindholm.
Intèrprets: Pilou Asbæk, Tuva Novotny, Dar Salim, Søren Malling, Charlotte Munck.
Argument: El comandant de la companyia Claus M. Pedersen i els seus homes estan estacionats en una província afganesa. Mentrestant, a Dinamarca, l'esposa del Claus, la Maria, tracta de mantenir la seva vida quotidiana amb un marit en guerra i tres nens allunyats del seu pare. Durant una missió rutinària, els soldats es veuen atrapats en un foc creuat.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Bye Bye Germany

«Bye Bye Germany»

2017. Alemanya. 101'.
Gènere: Comèdia dramàtica
Direcció: Sam Garbarski.
Intèrprets: Moritz Bleibtreu, Antje Traue, Tim Seyfi, Mark Ivanir, Anatole Taubman.
Argument: 1946. Frankfurt. Un camp de deportació. David Berman i els seus sis amics, tots supervivents de l'Holocaust, tenen un únic propòsit: anar a Amèrica tan aviat com sigui possible. Per fer-ho necessiten diners. Molts diners. No és una tasca fàcil en aquests temps difícils. Els sis talentosos amics munten un prometedor negoci de venda de roba de llit, un producte que està molt demandat entre els alemanys.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Kingsman: El círculo de oro

«Kingsman: El círculo de oro»

2017. Regne Unit-Estats Units. 141'.
Gènere: Acció
Direcció: Matthew Vaughn.
Intèrprets: Colin Firth, Julianne Moore, Taron Egerton, Mark Strong, Halle Berry.
Argument: Els agents de Kingsman s'enfronten a un nou repte. Quan el seu quarter general és destruït i el món està en perill, les seves aventures els porten al descobriment d'una organització d'espionatge aliada als Estats Units anomenada Statesman. En una nova aventura que posa a prova la força i l'enginy dels seus agents, les dues organitzacions secretes d'elit uneixen els seus esforços.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
La història de l'amor

«La història de l'amor»

2016. França-Canadà. 134'.
Gènere: Drama
Direcció: Radu Mihaileanu.
Intèrprets: Derek Jacobi, Sophie Nélisse, Gemma Arterton, Elliot Gould, Mark Rendall.
Argument: Nova York, s. XXI. El Leo, un immigrant jueu polonès, viu amb el record del gran amor de la seva vida. Malgrat la seva dolorosa història, viu alegrement gràcies a la relació amb el seu millor amic, el Bruno. A l'altre costat de la ciutat, l'Alma, una adolescent plena de vitalitat, descobreix l'amor i està decidida a trobar l'home ideal perquè la seva mare torni a casar-se.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
La Lego Ninjago pel·lícula

«La Lego Ninjago pel·lícula»

2017. EUA. 102'.
Gènere: Animació
Direcció: Charlie Bean, Paul Fisher, Bob Logan.
Argument: La batalla per la ciutat Ninjago reclama la intervenció del Lloyd, conegut com a Ninja Verd, i dels seus amics, tots guerrers secrets i LEGOmestres constructors. Guiats pel mestre de kungfu Wu, divertit a més de savi, han de derrotar el malvat senyor de la guerra Garmadon, el pitjor home del món, que a més resulta que és el pare del Lloyd. L'èpic enfrontament posa a prova aquest ferotge però indisciplinat equip de nous ninjes.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
La reina Victoria y Abdul

«La reina Victoria y Abdul»

2017. Regne Unit-Estats Units. 112'.
Gènere: Drama
Direcció: Stephen Frears.
Intèrprets: Judi Dench, Ali Fazal, Eddie Izzard, Adeel Akhtar, Tim Pigott-Smith.
Argument: En la celebració dels 50 anys de regnat de la sobirana Victòria, Abdul Karim, un jove secretari indi, es desplaça de l'Índia a la Gran Bretanya per participar en el Jubileu i descobreix amb sorpresa que la reina s'interessa per ell. Aquesta comença a qüestionar les restriccions que comporta la seva posició i entre els dos es forja una aliança insòlita que el cercle domèstic i el més proper a la reina s'entesten a destruir.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]