Estrenes

Oferta de cinema de l'àrea:

Estrenes a la zona de Barcelona

Bel Canto. La última función

«Bel Canto. La última función»

2018. EUA. 100'.
Gènere: Drama romàntic
Direcció: Paul Weitz.
Intèrprets: Julianne Moore, Ken Watanabe, Sebastian Koch, Ryô Kase, Tenoch Huerta.
Argument: Una famosa soprano viatja a un país de Sud-amèrica que roman sota una dictadura militar, per oferir un concert privat en una festa d'un ric industrial japonès. Quan la reunió de diplomàtics i polítics se celebra, la mansió és presa per un grup rebel guerriller que exigeix l'alliberament dels seus companys empresonats. Mentre estan segrestats a dins la casa, ostatges i captors es veuen obligats a trobar la manera d'entendre's.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Dolor y gloria

«Dolor y gloria»

2019. Espanya.
Gènere: Drama
Direcció: Pedro Almodóvar.
Intèrprets: Penélope Cruz, Antonio Banderas, Asier Etxeandia, Raúl Arévalo, Julieta Serrano.
Argument: Salvador Mallo, un director de cinema en hores baixes, experimenta diversos retrobaments, físics i recordats: la seva infància als anys 60, quan va emigrar amb els seus pares a Paterna, un poble de València, a la recerca de prosperitat; el primer desig; el seu primer amor adult al Madrid de la dècada dels 80, i l'escriptura com a única teràpia per oblidar l'inoblidable; el primerenc descobriment del cinema i el buit.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Funan

«Funan»

2018. França-Bèlgica-Luxemburg. 84'.
Gènere: Animació
Direcció: Denis Do.
Argument: 1975, Phnom Penh. La Chou porta una vida tranquil·la a Phnom Penh fins que un matí la guerrilla dels khmers rojos submergeix Cambodja en l'horror. La població és deportada als camps i el fill de 4 anys de la Chou és segrestat. El seu món s'ensorra, però no perd l'esperança.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Nosotros

«Nosotros»

2019. EUA. 120'.
Gènere: Thriller
Direcció: Jordan Peele.
Intèrprets: Lupita Nyong''o, Winston Duke, Elisabeth Moss, Tim Heidecker, Yahya Abdul-Mateen II.
Argument: Adelaide Wilson torna a la llar de la seva infància a la costa amb el seu marit, el Gabe, i els seus dos fills. Traumatitzada per un inexplicable succés sense resoldre del seu passat, l'Adelaide es veu induïda a un estat de paranoia i alerta total, cada vegada més convençuda que alguna cosa dolenta està a punt de passar-li a la seva família.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Onyx, los reyes del Grial

«Onyx, los reyes del Grial»

2018. Espanya. 84'.
Gènere: Documental
Direcció: Roberto Girault.
Argument: La troballa fortuïta d'un document fatimita del segle XI aporta la clau definitiva per localitzar el calze de l'últim sopar de Crist. Una investigació trepidant ens condueix a través de les edats de l'home, en un viatge de descobriment dels esdeveniments que van donar forma a la civilització universal i dimensió a l'ésser humà.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
Peret, yo soy la rumba

«Peret, yo soy la rumba»

2018. Espanya. 94'.
Gènere: Documental
Direcció: Paloma Zapata.
Argument: Retrat íntim i alhora un homenatge a Pere Pubill Calaf, Peret per al món sencer, el rei de la rumba catalana per a la història. Amb la complicitat dels seus nets i d'amics com Petitet, Justo Molinero i fins i tot el seu sastre favorit del barri de Sant Antoni, el documental relata molt de prop la vida de pel·lícula de Peret a partir de xerrades casolanes i de sobretaula al bar, així com de material d'arxiu i fins i tot dramatitzacions.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Winter Flies

«Winter Flies»

2018. República Txeca. 84'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Olmo Ombruzu.
Intèrprets: Tomás Mrvík, Jan Frantisek Uher, Eliska Krenková, Zdenek Mucha, Lenka Vlasáková.
Argument: Dos amics, el Marek, de 14 anys, i el Heduo, de 12, recorren el país en un vell Audi robat. Paral·lelament, el Marek està sent interrogat en una comissaria.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Zaniki

«Zaniki»

2018. Espanya. 75'.
Gènere: Documental
Direcció: Gabriel Velázquez.
Argument: Eusebio Mayalde és un xaman que udola com els llops les nits de lluna plena. I també un folklorista que fa música amb culleres, amb paelles i fins i tot amb les seves pròpies mans. La natura ha decidit que ha arribat el moment de transmetre el seu coneixement al Zaniki, el seu net de vuit anys. En un viatge iniciàtic marxen junts a la muntanya, per compartir els ritus més atàvics de la seva terra.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]