En català

Oferta de cinema de l'àrea:

En català a la zona de Barcelona

Alcarràs

«Alcarràs»

2022. Espanya-Itàlia. 120'.
Gènere: Drama
Direcció: Carla Simón.
Intèrprets: Josep Abad, Jordi Pujol Dolcet, Anna Otín, Xènia Roset, Albert Bosch.
Argument: Després de vuitanta anys cultivant la mateixa terra, la família Solé es reuneix per fer junts la seva última collita, mentre s'enfronta a les perpètues tensions generacionals, la superació d'antigues tradicions i la importància de la unitat familiar en temps de crisi.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
La Mama Muu torna a casa

«La Mama Muu torna a casa»

2021. Suècia. 63'.
Gènere: Animació
Direcció: Christian Ryltenius.
Argument: El dia en què una cigonya viatgera apareix a la granja, Mamá Muu es pregunta què significa realment la paraula llar. Així mateix, altres qüestions assalten la seva ment, com per exemple si està segura que el prat i la granja on viu són realment casa seva o si hi ha un lloc millor per viure en alguna altra part d'aquest món tan gran.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
Lightyear

«Lightyear»

2022. EUA. 100'.
Gènere: Animació
Direcció: Angus MacLane.
Argument: Aquesta aventura dona a conèixer la història definitiva sobre els orígens de Buzz Lightyear, l'heroi que va inspirar la joguina, i presenta al llegendari guardià espacial que es va guanyar la simpatia de diverses generacions de fans.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Minions: L'origen de Gru

«Minions: L'origen de Gru»

2022. EUA. 90'.
Gènere: Animació
Direcció: Kyle Balda, Brad Ableson, Jonathan Del Val.
Argument: Molt abans de convertir-se en un geni del mal, Gru no era més que un xaval de 12 anys en plens anys 70 provant de conquistar el món des del soterrani de casa seva. I no li anava massa bé. Però quan Gru es creua en el seu camí amb Kevin, Stuart, Bob, i Otto, aquesta inesperada família unirà forces per dur a terme les seves primeres missions.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]