Canals

Juan Luis Panero en el record

El 33è Premi de Novel·la Curta Just Manuel Casero 2013 i la 21a Proposta de Poesia han organitzat un reguitzell d'actes literaris, marcats per les morts recents del poeta i de l'escriptor Tom Sharpe

La Llibreria 22 ha muntat tota una sèrie d'actes literaris emmarcats al voltant de l'entrega del 33è Premi Just M. Casero de novel·la curta, que enguany se celebra el dimecres, 30 d'octubre, a la Sala La Planeta (a les 20.00 h). L'acte, d'entrada gratuïta, estarà marcat en aquesta ocasió per l'homenatge que es farà a Juan Luis Panero, i en què amics i coneguts del poeta llegiran textos seus i es projectaran imatges d'ell recitant.

El primer acte dins el marc de la XXI Proposta de Poesia és una tertúlia amb el club de lectura de la Biblioteca Just M. Casero del llibre Bedlam, de Mar Bosch (24 d'octubre). Aquest només serà el preludi del reguitzell d'actes que tindran lloc a La Planeta des del dilluns fins al dissabte 2 de novembre. Entre aquests, destaquen la lectura dramatitzada 19 d'octubre, de Francesc Ten (28 d'octubre); el recital de poesia amb Pau Alabajos homenatjant el vintè aniversari de la mort de Vicent Andrés Estellés (29 d'octubre, a les 18.00 h); i la lectura de poemes i presentació d'Espriu i Rosselló-Pòrcel, que oferirà Sebastià Alzamora sobre la seva novel·la Dos amics de vint anys.

L'endemà de l'acte del lliurament del Casero, dijous 31 d'octubre, hi haurà un recital amb Sílvia Bel titulat Maleïts poetes (De Baudelaire a Bauçà). Pel divendres 1 de novembre hi ha programat un altre recital poètic, en aquest cas, a càrrec de Josep Pedrals, recitant els seus poemes i, finalment, dissabte 2 de novembre es projectarà el documental Els últims dies de Tom Sharpe a la Costa Brava, de Marc Faro, Miquel A. Navajas i Anna Teixidor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.